PACIJENT PREVEZEN U ZAGREB

VIDEO Prva intervencija helikoptera HMS u Koprivnici: Sletio na školsko igralište

Foto: Podravski list
VIDEO Prva intervencija helikoptera HMS u Koprivnici: Sletio na školsko igralište
20.09.2024.
u 12:08
Ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Zlatica Kučko Gudelj kazala je da se radi o sekundarnoj intervenciji u kojoj je pacijent s akutnim infarktom miokarda premješten u Zagreb
Pogledaj originalni članak

Zabilježena je prva intervencija Helikopterske hitne medicinske službe u Koprivničko-križevačkoj županiji. Helikopter HMS u jutarnjim satima sletio je na školsko igralište koprivničke Gimnazije Fran Galović i pacijenta prevezao u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu. 

Podravski list doznaje kako se radi o starijem muškarcu koji je jutros doživio infarkt. Ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Zlatica Kučko Gudelj kazala im je da se radi o sekundarnoj intervenciji u kojoj je pacijent s akutnim infarktom miokarda premješten u Zagreb.

"U 8:13 sati imali smo zemaljsku intervenciju kod njega doma, a nakon stabilizacije u Općoj bolnici Koprivnica te razgovora stručnog tima, odlučeno je da bi najbolje bilo da u Zagreb bude prevezen helikopterom koji je u Koprivnicu iz Zaprešića stigao za 20 minuta" otkrila je ravnateljica.

Reporteri Podravskog lista zabilježili su ovaj veliki trenutak za županiju:

POVEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.