Kakav otac takav sin

VIDEO Robert Irwin 'mali lovac na krokodile' krenuo očevim stopama

Foto: Screenshot youtube
VIDEO Robert Irwin 'mali lovac na krokodile' krenuo očevim stopama
25.09.2012.
u 16:35
Snimke i fotografije iz njihovog obiteljskog zoološkog vrta "Australia" pokazuju kako osmogodišnji Robert hrani krokodile
Pogledaj originalni članak

Poslovica kako jabuka ne pada daleko od stabla izgleda istinita u slučaju Roberta Irwina osmogodišnjeg sina tragično poginulog \"lovca na krokodile\" Stevea Irwina. Robert ne samo da izgleda kao umanjena verzija slavnog oca, već je sudeći prema viđenom na posljednjim snimkama od oca naslijedio i strast prema krokodilima.

Snimke i fotografije iz njihovog obiteljskog zoološkog vrta \"Australia\" pokazuju kako osmogodišnji Robert hrani krokodile a jednog drži i u rukama.

Osim osmogodišnjeg Roberta očevim, ali i majčinim stopama krenula je i njihova trinaestogodišnja kćer Bindi.

Robert je u prvi plan došao još 2004. godine kada se kao novorođenče pojavio u rukama slavnog oca u trenutku dok je ovaj hranio krokodile. Taj je događaj podigao veliku prašinu i među udruženjima za zaštitu djece, ali i onih za zaštitu životinja. Steve i Njegova supruga ispričali su se nakon toga u televizijskom showu NBC-a.

Steve Irwin smrtno je stradao 2006. godine snimajući dokumentarni serijal o najotrovnijim stanovnicima oceana kada ga je raža ubola ravno u srce.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:40 25.09.2012.

DA krokodil je proždrljivi preživjeli dirnosaur, no manji nego nekada a ima još tih prapovjesnih životinja kao oni rakovi poput šljemova i Nautilus pompilus te šišmiši vretenca itd.. a znanstvenici vele da su izumrli prije 65 milijuna godina. To je kao da gledate vrlo daleku prošlost.

DU
Deleted user
19:48 25.09.2012.

Irwin, otac malog, bio je pažljiv prema životinjama ali je ipak počeo pretjerivati što se vidi na kraju balade.