Pravoslavni Badnjak

VIDEO Srbi se uz šajkače i tri prsta potukli u Borovu Selu

Foto: Screenshot/YouTube
VIDEO Srbi se uz šajkače i tri prsta potukli u Borovu Selu
09.01.2013.
u 22:40
Na YouTubeu pojavila se snimka s pravoslavnog Badnjaka u Borovom Selu pokraj Vukovara, gdje je kolona vozila okićena srpskim zastavama, a na kraju se vidi i tučnjava mladića
Pogledaj originalni članak

Na YouTubeu se pojavila snimka s pravoslavnog Badnjaka u Borovu Selu pokraj Vukovara, gdje je kolona vozila "okićena" srpskim zastavama, a na kraju se vidi i tučnjava mladića.

Kolona vozila sporo prolazi Borovim Selom, čuju se trube iz automobila, a na prvom vozilu uz srpsku se vijori i hrvatska zastava. Mladići sa šajkačama na glavama u zraku drže tri prsta te se vesele predstojećem Božiću, dok kolonu osigurava policija.

Na kraju snimke vidi se kako mladić trči po cesti te u jednom trenutku udara u otvorena vrata Golfa. Tada nasrće na mladića koji izlazi iz Golfa, a sve završava smirivanjem situacije dok se ispred vozila vidi boca s rakijom. Protiv snimke pobunili su se Hrvati iz okolice Vukovara i braniteljske udruge.

>>Pravoslavni Božić u Podunavlju prošao bez većih problema

>>Josipovića i Milanovića srdačno dočekali na bogosluženju

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 114

Avatar joe90
joe90
23:43 09.01.2013.

Pa zar su za ovo ginuli nasi branitelji, pa koje im to smijo dozvolit. To je koda njemacki nacisti slave bozic u stalingradu. Za ovo mora neko platit, ako nista u svoje ruke to uzet i pokazat dje je granica.

FI
fiberglas
23:44 09.01.2013.

Živjela ´91!!! Živjela ´95!!! Ovo je sumrak Hrvatske!!! Plačite svi vi koji ovo čitate!!! Opet su nas okovali!!! Mladog jastreba maltretira ista policija koja štiti automobile iz kojih se ore pjesme popu Đujiću!!!

ZJ
zjerko44
19:16 10.01.2013.

nisamznao da se božić slavi vožnjom automobil itrubljenjem te pjevanjem č****čki jesama ida još dobiješ policijsku zaštitu ako voziš pijan iuz put se ipotučeš dali je napisana koja kazna a ako nije organizirat treba još taki fešta