meksički cirkus

VIDEO Tigar pred užasnutom publikom rastrgao trenera

Foto: Hot News Screenshot
VIDEO Tigar pred užasnutom publikom rastrgao trenera
04.02.2013.
u 14:05
Podivljala životinja srušila je trenera na tlo te mu izgrizla vrat. Nesretni muškarac nije preživio.
Pogledaj originalni članak

Bespomoćni vriskovi prolomili su se meksičkim cirkusom Suarez kada je podivljali tigar napao i pred užasnutom publikom rastrgao svog trenera Alexandera Crispina (35).

Njega je bijesna životinja srušila na tlo i potom ugrizla za vrat. Incident se dogodio u gradu Etchojoiju, a Hot News javlja da je nesretni Alexander odmah prevezen u lokalnu bolnicu, no preminuo je od ozljeda.

Tigar je odmah nakon napada koji se dogodio u subotu oko 22.30 sati ubijen.

>>VIDEO Kako bi izgledalo da vas napadne tigar? Pogledajte video!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar lasta mala
lasta mala
14:25 04.02.2013.

Pa vi mučite životinje radi zabave razjarene mase idiota!!!Eto zabave.ZVIJER TREBA BITI U PRIRODI a čovjek može zabaviti drugim vještinama,ne treba mu za to životinja koja u buci i galami ne može nego poludjeti ,napasti i zasluženo ubiti!!!

CR
crocro
14:32 04.02.2013.

Svijetina dolazi gledati kako se muče životinje po kavezima. Životinje treba iz kaveza vratiti majci prirodi, a one koji ih zlostavljaju treba zatvoriti u kaveze. Sramotno je da svijet tome ne može stati na kraj. I da li ovdje žaliti mučitelja divlje životinje ili mučenu životinju. Pa naravno da mi je žao čovjeka, nisam sretan što mu se to dogodilo, ali životinja je postupila prirodno i potpuno je neodgovorna a on za svoj život sam snosi odgovornost. A oni koji bi slučajno zbog ovoga ubili životinju, također nisu ništa drugo zaslužili.

Avatar million
million
18:12 04.02.2013.

Cirkuse gdje se izrabljuju zivotinje i gdje se koriste treba zabraniti !!! Svoju djecu ne vodim u cirkuse gdje su zivotinje dio "schow-a" a tako niti u zoo te sam im lijepo objasnio zasto ih ne vodim tamo , djeca su to lijepo prihvatila i razumiju .