EMOTIVAN PRIZOR

VIDEO Vatrogasac ozlijeđen u požaru mjesecima se borio za život. Pogledajte kakav su mu doček priredili kolege

Foto: Radio Našice
Doček vatrogasca
Foto: Radio Našice
Doček vatrogasca
31.12.2023.
u 14:53
"Najljepši dar za kraj ove godine je upravo dolazak našeg Marijana u Našice", kazao je našički gradonačelnik Krešimir Kašuba.
Pogledaj originalni članak

Vatrogasac Marijan Gajski, član Javne vatrogasne postrojbe Našice, konačno se, nakon dugih 88 dana, vratio kući. Naime, vatrogasac zvan Dudy teško je ozlijeđen u požaru u Osijeku u krugu tvrtke Drava International, a nakon dugog oporavka u bolnici u Zagrebu veliki doček pripremili su mu kolege vatrogasci iz JVP-a. 

- Dečki su me jako razveselili, nisam očekivao doček, ni u podsvijesti nisam imao da bi mi pripremili ovakav doček. Htio sam navratiti i vidjeti ekipu, ali evo oni su me odmah s puta iznenadili i natjerali mi suze i puno emocija - kazao je Marijan za Radio Našice

Na dočeku vatrogasca Marijana bio je i našički gradonačelnik Krešimir Kašuba, kao i glavni zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Zoran Pakšec. - Najljepši dar za kraj ove godine je upravo dolazak našeg Marijana u Našice - rekao je gradonačelnik. 

Po dolasku kući na Facebooku se oglasio i sam Marijan. - Nakon 88 dana borbe za život napokon sam krenuo k domu svome. Uspjeli smo pobijediti sve respiratore, kome te sve operacije koje su bile jako teške, mukotrpne i višesatne - napisao je Marijan u svojoj objavi na Facebooku zahvaljujući svima na podršci.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, našički vatrogasac je u gašenju požara u pogonu osječke tvrtke "Drava international"  upao u rastopljenu plastiku te je pritom teško ozlijeđen. Operiran je u Osijeku te je odmah nakon toga, u pratnji anesteziologa, prevezen u KBC Sestre milosrdnice. 

Veliki požar planuo je u 10. mjesecu ove godine na deponiju uskladištene plastike u tvrtki Drava International na izlazu iz Osijeka prema Brijestu. U požaru su ozlijeđena tri vatrogasca – jedan teže, a dvojica lakše.

VIDEO Požar u Daruvaru

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
22:07 31.12.2023.

Marijane Gajski, sretan povratak .Puno zdravlja !