Obljetnica

Vidik proslavio 20. rođendan

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Vidik proslavio 20. rođendan
26.06.2014.
u 12:53
Obitelj Vranjković dva desetljeća na prvo mjesto stavlja zaposlenike i poslovne partnere
Pogledaj originalni članak

Sa sloganom "20 godina svijetlimo za vas", tvrtka Vidik, perjanica bjelovarskog gospodarstva proslavila je 20. obljetnicu osnutka i uspješnog poslovanja, a što su zajednički željeli podijeliti sa svojim poslovnim partnerima.

- Čestitam obitelji Vranjković na svim uspjesima, posebice tome što nikad nisu kasnili s plaćanjem obveza prema radnicima i partnerima. Upravo takve osobe poput njih smatram istinskim domoljubima, za razliku od onih koji jednu ruku drže na srcu, a drugu u tuđem džepu – metaforičan je bio gradonačelnik Antun Korušec.

Izuzetno emotivan govor je bio priredio Milan Vranjković, direktor i vlasnik tvrtke Vidik, a koji je ipak okončao u ležernom tonu.

- Nije uvijek bilo lako opstati, ali danas možemo biti zadovoljni. I danas se sjećam dana prije 20 godina kada sam išao registrirati tvrtku. To sam jutro ugledao dimnjačara i uhvatio se za gumb, i izgleda da je upalilo jer nas je sreća na kraju ipak pomazila – anegdotu je ispričao Vranjković, a potom je na pozornicu Doma kulture pozvao Ljubomira Kerekeša, koji je briljantno odigrao rolu u predstavi "Dimnjačar".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.