Kolumna

Vidioci ne smiju biti u drugom planu, jer oni su srce međugorskog fenomena

Foto: Arhiva
Vidioci ne smiju biti u drugom planu, jer oni su srce međugorskog fenomena
19.09.2024.
u 07:28
Imali su ono što nitko u njihovoj bližoj ni daljoj okolici nije imao, a to je bila nevjerojatna hrabrost, kuraž i srce koje se nije dalo slomiti kako ni tih prvih dana, tako ni u nevoljama koje su uslijedile sve do današnjeg dana

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 5

DR
drago971
12:55 19.09.2024.

Moje mišljenje je da kad netko doživi tu ogromnu čast da mu se ukaže sama Bogorodica i postane svjedokom onostranog i višeg od samog života, taj isti bi zaboravio na sve svakodnevne svjetovne stvari u koima inače uživamo....posvetio bi se samo molitivi i činio razna dobra djela bez ikakvih naknada. Međutim sa ovim tzv. vidiocima to nije slučaj. Oni su sve pretvorili u biznis i zgrtanje novca, grade apartmane i hotele na kojima masno zarađuju. A narod kao narod...ide i nada se.

Avatar southman
southman
09:13 19.09.2024.

Pravu istinu o "ukazanjima" znaju i mogu izreći dvoje onih koji su bili 24.06.1981. na Podbrdu, a koji nisu došli dan kasnije i Gospa im se više nikada nije ukazala. Njih je trebalo ispitati o svemu i saznati cijelu istinu.

BR
brongostar
08:14 19.09.2024.

Vidioci će biti u prvom planu nakon smrti, kada se odagnaju se sumnje, Uglavnom najveći velikani kroz povijest nastali su nakon smrti.