poruka milanoviću

Vilim Ribić: Nasilni Linić trebao bi nestati iz Vlade!

Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
Vilim Ribić: Nasilni Linić trebao bi nestati iz Vlade!
24.05.2013.
u 19:45
Očito da je tijekom posljednjeg sastanka Vlade i sindikata, na kojem su se prvi put u dugo vremena pojavili neki ohrabrujući trendovi u smjeru istinskog dijaloga i razumijevanja, Linić sjedio s figom u džepu, ustvrdio je Ribić
Pogledaj originalni članak

Nakon rečenica u kojima se legalan i legitiman štrajk proglašava ratom, Slavko Linić ne bi imao mjesta ni u jednoj pristojnoj vladi, poručio je Vilim Ribić premijeru Milanoviću. Riječ je o Vladi koja se koristi nasiljem, kazao je Ribić dodajući da se takvom izjavom narušavaju demokratski standardi.

– Očito da je tijekom posljednjeg sastanka Vlade i sindikata, na kojem su se prvi put u dugo vremena pojavili neki ohrabrujući trendovi u smjeru istinskog dijaloga i razumijevanja, Linić sjedio s figom u džepu – ustvrdio je Ribić. Komentirajući nedavne Linićeve riječi upućene carinskom sindikalistu Rini Štoriću, da je on opasan čovjek i da ga se Štorić treba čuvati, predsjednik URSH-a Damir Jakuš rekao je da je to pokušaj da se prijetnjama onemogući izjašnjavanje članova o mogućim sindikalnim akcijama.

– Linić je svojedobno članove bivše vlade nazivao “ljudima opasnih namjera”, a sad tako govori o sebi samome – podsjetio je Jakuš. Štorić dodaje da Carinski sindikat još nije ni donio odluku o štrajku.

>>Sindikati tvrde da je Linić prijetio sindikalcu: Opasan sam, čuvaj se!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.