Podrška

Vinkovački HDZ poziva građane neka zaokruže ZA

Foto: Miroslav Flego
Vinkovački HDZ poziva građane neka zaokruže ZA
30.11.2013.
u 15:34
Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a kojom je predsjedao predsjednik Luka Burilović bilo je riječi o aktualnoj političkoj situaciji posebice događanjima u Vukovaru.
Pogledaj originalni članak

Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a kojom je predsjedao predsjednik Luka Burilović bilo je riječi o aktualnoj političkoj situaciji posebice događanjima u Vukovaru te o planovima uoči 24. obljetnice osnutka ogranka HDZ-a za bivšu Općinu Vinkovci, nakon Osijeka prvog ogranka u Hrvatskoj.

Osvrnuli su se i na događanja povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenog istaknuvši da su predstavnici Vlade trebali obaviti ono zbog čega su došli, a to je odati počast žrtvama Vukovara. Gradski odbor HDZ-a poziva se sve članove i simpatizere Vinkovaca da 1. prosinca izađu na referendum i glasaju ZA te time podrže inicijativu U ime obitelji. Luka Burilović je najavio i obilježavanje 24. obljetnice od osnutka ogranka HDZ-a za bivšu Općinu Vinkovci 16. prosinca koje će se održati u Gradskom kazalištu Joza Ivakić.

Uoči 6. sjednice Gradskog vijeća razmatrale su se točke Dnevnog reda Gradskog vijeća, a najavljeno je da će uoči Božića, Mladež HDZ-a Vinkovci i ove godine provesti, sada već tradicionalnu, humanitarnu akciju Mali dar za
pravu stvar kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. (mf VLM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.