Analiza

Vještak: Još nismo utvrdili je li nesreću skrivio Čolak ili Opačak

Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
ferrari izgorio
Foto: \'Boris Šćitar/PIXSELL\'
\'20.11..2010 , Zagreb-Dalibor Opacak, vozac koji je sudjelovao u prometnoj nesreci s Mrinom Colakom u kojoj je poginula AnaIvana Obad. Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Foto: Facebook
obad
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
colak
24.11.2010.
u 22:08
Drugi tjedan očekujemo zaključak je li za nesreću kriv vozač ferrarija ili nisana - rekao je za Večernji list sudski vještak Alojz Vodnik.
Pogledaj originalni članak

- Stručna ekspertiza vezana uz nesreću koja se dogodila na autocesti kod Bosiljeva, a u kojoj je poginula misica Ivana Obad, još nije gotova. Drugi tjedan očekujem okončanje tog posla i zaključak je li za nesreću kriv vozač ferrarija Marin Čolak ili nisana Dalibor Opačak - rekao je za Večernji list sudski vještak Alojz Vodnik.

U dosadašnjem dijelu vjestačenja, kako je Večernji list već pisao, Vodnik je na nissanu, koji je vozio Dalibor Opačak, pronašao niz promjena i dorada koje su protivne standardima proizvođača. Najviše dorada je na motoru, dok je prednji ovjes potpuno izmjenjen.

- Želim još detaljno analizirati taj ovjes. To i tragovi koje sam uzeo sa guma i dijelova limarije dat će mi dovoljno argumenata za zaključak tko je izazvao nesreću. Zasad mogu reći tek da je nissan prije nesreće bio tehnički neispravan - zaključio je Vodnik.

>>Čolak: Idem u Dubrovnik Ivaninoj majci ispričati što se dogodilo

>>'Čolak izmišlja, tada je vikao: Što sam učinio, ubit će me tata!'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

TR
Tripoli
16:01 25.11.2010.

sudski vestak je poprilicno glup....

AB
abaso
00:18 25.11.2010.

....ključ utvrđivanja će biti; \" Tko da više......!\"

LE
leonheart3333
00:34 25.11.2010.

jeb** vjestacenje....kriva su obojica. ili onaj koji je drzao ljestve po novom nije kriv?!