Imenovanja

Vlada održala telefonsku sjednicu, evo što su odlučili

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada održala telefonsku sjednicu, evo što su odlučili
02.10.2015.
u 11:44
Vlada Republike Hrvatske također je predložila Nadzornom odboru društva Croatia banka d.d. da za člana Uprave društva Croatia banka d.d. imenuje Mladena Dulibu
Pogledaj originalni članak

Vlada Republike Hrvatske održala je danas telefonsku sjednicu na kojoj je donijela odluku o imenovanju Maje Sporiš, zamjenice ministrice socijalne politike i mladih, predstavnicom Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja u sporu sa Sindikatom zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske o sklapanju izmjena i dopuna Kolektivnog ugovora za djelatnost socijalne skrbi.

Vlada Republike Hrvatske suglasila se s prijedlogom miriteljice Danice Lisičar, koju je Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske, predložio u zahtjevu za pokretanje postupka mirenja, od 1. listopada 2015. godine.

Vlada Republike Hrvatske također je predložila Nadzornom odboru društva Croatia banka d.d. da za člana Uprave društva Croatia banka d.d. imenuje Mladena Dulibu.

>> Vlada je pogrešnim odlukama pogoršala uvjete za ulaganje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

BO
borovina1981
12:02 02.10.2015.

Sjednica od 7-8 minuta za 20-ak točaka je samo odraz neozbiljnosti ove Vlade zadnje 4 godine. A sad još i telefonska sjednica, opet??? Neprofesionalno, neozbiljno, bezobrazno....

DE
desnooo
12:02 02.10.2015.

I sami znaju da im je kraj blizu....

VU
vukojarac23
12:08 02.10.2015.

Vode drzavu preko telefona?! Najbolje da grupu na viberu i wappu naprave pa da ne dolaze ni na sjednice vlade ni u sabor.