Referendum o braku

Vlada odustala od spota za uključivanje u kampanju PROTIV

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Vlada odustala od spota za uključivanje u kampanju PROTIV
24.11.2013.
u 10:11
Tako smo odlučili jer Vlada nije strana u referendumu i svojom ga politikom nije isprovocirala. Nije se razmišljalo o legalizaciji istospolnih brakova - kazao je izvor iz Banskih dvora.
Pogledaj originalni članak

U Vladi su stopirali emitiranje video spota u kojem su ministri trebali pojasniti ljudima zašto na referendumu o ustavnoj definicija braka trebaju glasati "protiv", piše Novi list.

Iako su u četvrtak snimljene izjave svih članova Vlade i planiralo ih se objediniti u jedan spot, Vlada je od toga odustala. No, pojedinačne izjave ministara moći će se pronaći na internetu.

- Svi članovi će se i na ovaj način izjasniti PROTIV, to, međutim, neće biti u ime Vlade. Tako smo odlučili jer Vlada nije strana u referendumu i svojom ga politikom nije isprovocirala. Nije se razmišljalo o legalizaciji istospolnih brakova - kazao je Novom listu izvor iz Banskih dvora.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

MA
mar06mir
10:39 24.11.2013.

Umjesto da bude neutralna i dopusti gradjanima da slobodno i samosvjesno iskazu svoju volju, vlada trosi novce poreznih obveznika, od koji vjerujem da ce velika vecina glasati ZA, da bi zastupala stanoviste samo onih koji ce glasati protiv!? Ovo je svinjarija kakove nema u svijetu.

A9
AAA-999
10:34 24.11.2013.

Dostatno je uključiti 1 % razuma da bi se bilo ZA. Da bi se bilo PROTIV treba isključiti razum. Tada imate šansu postati ministrom u kukunama vladi.

Avatar Meggi
Meggi
10:14 24.11.2013.

I bolje vam je.