zatvoreni dio sjednice

Vlada razriješila Čavlović Smiljanec, privremeni ravnatelj Porezne Josip Lozančić

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Vlada razriješila Čavlović Smiljanec, privremeni ravnatelj Porezne Josip Lozančić
08.05.2014.
u 13:51
Razrješenje na zatvorenom dijelu 154. sjednice izvršeno je na osobni zahtjev Čavlović Smiljanec koju će na dužnosti privremeno zamijeniti Josip Lozančić.
Pogledaj originalni članak

Vlada RH razriješila je dužnosti pomoćnicu ministra financija i ravnateljicu Porezne uprave u Ministarstvu financija Nadu Čavlović Smiljanec. Razrješenje na zatvorenom dijelu 154. sjednice izvršeno je na osobni zahtjev Čavlović Smiljanec koju će na dužnosti privremeno zamijeniti Josip Lozančić.

Kadrovske promjene zahvatile su i Upravno vijeće Hrvatske poljoprivredne agencije. Ondje je, priopćava Vlada, s dužnosti razriješena članica Smiljana Goreta Ban, a novom imenovana Blaženka Mičević.

Usvojena su i stajališta za sastanke Vijeća ministara, i to za sastanak Vijeća za vanjske poslove u trgovinskom formatu (FAC Trade), zatim za sastanak Vijeća za vanjske poslove (FAC), koji će se održati 12. svibnja te za sastanak Vijeća za opće poslove (GAC) koji će se održati dan kasnije. Riječ je o pregovaračkim pozicijama koje će Republika Hrvatska zastupati prema drugim državama članicama na sastancima Vijeća ministara EU.

Usvojeno je i Izvješće o provedenim aktivnostima sukladno Nacionalnoj strategiji i Akcijskom planu za suzbijanje širenja oružja za masovno uništenje za 2013. godinu. Izvješće je označeno stupnjem tajnosti ''ograničeno'' te ga nije moguće objaviti.

>>'Dok sam predsjednik ove Vlade, odgovarat će se meni, a ne medijima!'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

19
1995josip
14:23 08.05.2014.

neka sada posjeti Linićevu kumu Marinu koja im je kupovala skupe poklone koje je platila sirotinja iz SMŽ i grada Siska ! Usput neka si rezerviraju apartmane u Remetincu , jer ako nisu krivi zašto su ih smjenili ako ne zbog kriminala ?

ME
medjimurje
15:49 08.05.2014.

Otisla jos jedna SDP ljepotica, kad se sad sjetim kako je vazno drzala nos kad je objavljivala one svoje crne liste zajedno sa Linicem , mozda je vrijeme za jos jednu listu ? Objavite listu duznosnika koji su vec u remetincu ili na najboljem putu da tamo zavrse haha,,, bas ste banda !

MA
Mars05
14:06 08.05.2014.

Sad će u sabor...