Napisao kolumnu

Vladimir Putin: Brat mi je umro od difterije tijekom opsade Lenjingrada

Foto: Press Association/Pixsell
Vladimir Putin: Brat mi je umro od difterije tijekom opsade Lenjingrada
30.04.2015.
u 21:40
Ruski predsjednik Vladimir Putin u kolumni ''Ruski pionir'' prisjetio se priča svojih roditelja koji su preživjeli Drugi svjetski rat i opsadu tadašnjeg Lenjingrada
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin u kolumni ''Ruski pionir'' prisjetio se priča svojih roditelja koji su preživjeli Drugi svjetski rat i opsadu tadašnjeg Lenjingrada, javlja RT.

Otkrio je da se njegov otac Vladimir pridružio grupi sabotera čija je misija bila rušiti mostove i pruge u blizini Sankt Peterburga odnosno tadašnjeg Lenjingrada. Ranila ga je granata te je završio u bolnici. Prisjetio se i priče o smrti svojeg starijeg brata koji je, kako prenosi RT, ''umro tijekom opsade Lenjingrada''.

Putinov stariji brat rodio se tijekom Drugog svjetskog rata. Kako bi ga nahranio otac je svoje bolničke obroke potajno davao svojoj ženi. No nakon što je od slabosti u bolnici počeo padati u nesvijest ''liječnici i medicinske sestre shvatile su što se događa'', napisao je Putin prisjećajući se priča svojih roditelja.

Dijete je oduzeto roditeljima te su ga vlasti stavile u dječji dom odakle je trebao biti evakuiran. '' Razbolio se, majka je rekla da se radilo o difteriji - nije preživio. Čak im nisu rekli gdje je pokopan'', naveo je ruski predsjednik koji je tek prošle godine saznao gdje mu je brat pokopan.

Njegovi roditelji živjeli su do kraja '90-tih godina prošlog stoljeća. 

>> Vladimir Putin naveo 'četiri zla našeg doba'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:10 01.05.2015.

kao sto govore u narodu: Potutice gore od Turaka. Tako i ovdje ispranog mozga Hrvati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, sada kada je zapad vec priznao svoj geostrateski poraz i prekinuo demonizaciju Putina jer plan nije upalio, "poturice" (oblizivaci zapadne straznjice) nastavljaju i dalje lajanje na Putina jer im nitko nije rekao da je kampanja zavrsena. I onda se cudimo da ova drzava sve vise i vise propada, pa ovdje nema kriticne mase ljudi koja je uopce u stanju ramisljati, nama treba "rent a mozak". Koliko je barbika (Kraljica) ugledna vidjeli smo jucer dok je govorila Juncker je blebetao na telefon uopce ne obracajuci paznju na nju. Pa zna on da je ona samo namjesnik kojeg su postavili da izvrasava naredjenja. Takva je kompletna Hrvatska, kolonija koju se ni za sto ne pita.

DU
Deleted user
12:45 01.05.2015.

Sada je red na zapad i zapadne uvlakače,vreme je

LD
lopov drpiga
09:04 01.05.2015.

Evropska desnica stoji čvrsto uz Putina. U Hrvatskoj ili nema desnice ili nismo Evropa 😐