Nova biografija

'Vladimir Putin je gay, a seks doživljava stranim?'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
'Vladimir Putin je gay, a seks doživljava stranim?'
03.12.2013.
u 22:12
U knjizi 'Putin' moskovskog politiloga Stanislava Belkovskog špelulira se kako je afera između Putina i olimpijske gimnastičarke PR izmišljotina
Pogledaj originalni članak

Nova biografija Vladimira Putina ruskog predsjednika prikazuje kao 'traumatiziranog' muškarca koji bi mogao biti homoseksualac, piše Daily Mail.

U knjizi 'Putin' moskovskog politologa Stanislava Belkovskog špekulira se kako je afera između Putina i gimnastičarke Aline Kabaeve izmišljotina njegovog tima za odnose s javnošću te da je Putin 'latentni' gay.

U knjizi se navodi kako 61-godišnji predsjednik seks doživljava 'stranim' te više od društva ljudi voli biti okružen životinjama.

- Maleni Vladimir koji je praktički odrastao bez oca i bez roditeljske ljubavi bio je povučeno dijete - napisao je Belkovski koji tvrdi kako je Putin zamjenskog oca pronašao u Borisu Jeljcinu.

>> Vladimir Putin je jači i od Chucka Norrisa

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

PR
primorka7
22:58 03.12.2013.

Nije me uopće briga što je Putin. To je njegova osobna stvar. Ali mi smetaju komentari osoba koji sve politiziraju. Možda bi mogao prethodni komentator postaviti neka druga pitanja: -Koliko je potrošeno za Vladine mobitele? -Koliko je potrošeno za Vladine limuzine? -Koliko je bačeno sredstava za poduzeća koja su kasnije prodana za jednu kunu? - Možda bi mogao postaviti pitanje zašto se uvijek povlači pitanje partizani i ustaše i dijeli hrvatsko društvo a ne kažnjavaju se oni iz prošlog sustava koji su odgovorni za zločine, itd. itd... -Možda bi mogao pitati zašto se prodaje sve ono što vrijedi...?

PF
plastik_friik
11:05 04.12.2013.

Kaj sad svako ko seks doživljava stranim znači da je gay? Huuuuh, gosn Ivanov, kaj je to? Kakve su sad to špice?

Avatar puky
puky
07:07 04.12.2013.

... ako je gay ima sasvim ispravan stav prema toj pojavi i svaka mu čast na tome ... no ovo je vjerojatno još jedna podvala lobija tih nesretnika ... strava ...