Ruski predsjednik

Vladimir Putin: Ruski je zadatak stabilizirati legitimnu vladu u Siriji

Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
rusija, sirija, ruski avion
Foto: Deutsche Welle
sirija, rusija
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
ruska vojska, sirija, rusija
12.10.2015.
u 12:01
Naš zadatak je stabilizirati legitimnu vladu i stvoriti uvjete za političke kompromise, kazao je Putin
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je kako Rusija zračnim napadima u Siriji pomaže režimu Bashara al-Assada.

– Naš zadatak je stabilizirati legitimnu vladu i stvoriti uvjete i stvoriti uvjete za političke kompromise – rekao je Putin, piše CNN.

– Jedinice terorista jednostavno nemaju želju pregovarati sa sirijskom vladom koja je gotovo pod opsadom vlastitog kapitala – kaže ruski predsjednik.  

Rusija je dosad izvela više od 100 zračnih napada u Siriji. Samo u nedjelju pogodili su 63 mete Islamske države, od čega su uništili 53 uporišta, jedan zapovjedni centar, četiri kampa za obuku i sedam skladišta oružja.

Russia Today je pak danas objavila najgledanije snimke ruskih napada u Siriji, a koje su oni objavili na svom YouTube kanalu. Snimke su pregledane više od 4 milijuna puta, a mi prenosimo neke od njih.

 

 

 

 

 

 

>> Putin: Što god da se dogodi, Rusija neće slati kopnenu vojsku u Siriju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 53

DU
Deleted user
14:11 12.10.2015.

Rasturili Libiju, Tunis, Egipat, Irak, Afganistan, Ukrajinu ali na Siriji polomili zube. Trebalo ih je i ranije zaustaviti, na vidiku je već bila i Bjelorusija, trn u oku Zapadnjaka.

Avatar d-ano
d-ano
12:54 12.10.2015.

slijedeca faza amera bice kako spasit koljace ISSil,,sigurno ce ih probuci u Rebele naravno sirijske te ce napasti sami sebe,,, Raqqa.je cilj,,,,,naravno da bi se spasili potponog unistenja ,,,,u sustini zna se da smrdljivi ISSIL dobiva preko sirijskih bandita odavno naoruzanje i pojacaenje u ljudstvu,,,,,,,ameri ce sigurno pokusat spasit sto se moze spasit,,,,cilj Raqqa prije ASSAda,, spasavaj centar kuge,,,

DU
Deleted user
17:49 12.10.2015.

Tako je Care, izvanredno činiš.