PREMIUM ANALIZA

Šefica Europske komisije maknula barikade s granice: Obuzdala je Vučića i Kurtija

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Šefica Europske komisije maknula barikade s granice: Obuzdala je Vučića i Kurtija
01.10.2021.
u 06:30
Po svim zemljama na zapadnobalkanskoj turneji predsjednica Europske komisije otvarala je velike infrastruturne projekte sufinancirane novcem iz EU i poručivala svima da im je mjesto u Europskoj uniji.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 17

DO
DonQuijote
08:37 01.10.2021.

Srbi malo dramatizirali, napravili igrokaz za unutrasnje potrebe, onda potpisali reciprocitet sto su albanci od pocetka trazili i naravno proglasili pobjedu ravnu onoj nad NATO paktom. Fenomenalni su :)

Avatar mason
mason
06:48 01.10.2021.

Kako ce se Russija osvetiti srbiji kad dode dan da kazu zapadu ili istoku yes ili no..Sve je ok dok sjede na 2 stolice ali ne mogu jos dugo.

OL
OlujnoVrijeme
09:13 01.10.2021.

Ne vidim kako je to obuzdala kurtija ako srbi ne mogu kao prije slobodno sa srpskim tablicama ulaziti na kosovu vec na iste moraju zaljepiti naljepnice koje pokrivaju ono sto treba. Obuzdala je vucka i ruskog ambasadora koji je bio jako zabrinut za goloruki srpski narod koji je dovukao balvane na cestu i blokirao granicne prijelaze. Naravno da je vucko proglasio pobjedu koju je in sam licno i persinalno izvojevao. Zbog nespavanja i brige on se cak i razbolio ali nije posustao i otisao na bolovanje vec je mislima bio uz balvane. Bravo vucko. Aj sad lizi naljepnice i lepi ih na plocicr da se ne vidi srpski beli orao