Prometna nesreća

Vozač golfa preminuo za volanom i ostao zarobljen u svom automobilu

Foto: Damir Špehar/Pixsell
prometna (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
prometna (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
prometna (1)
29.10.2010.
u 22:18
Mile C. (50) iz Prespe iz nepoznatog je razloga svojim golfom prešao u suprotni trak i prvotno udario u ford transit, a potom i kamionet Iveco, a što je za njega bilo kobno
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – U teškoj prometnoj nesreći na državnoj prometnici Bjelovar – Daruvar u sudaru WV golfa i kamioneta Iveco sinoć je oko 21,10 sati stradala jedna osoba, a riječ je o 50-godišnjem vozaču golfa Mili C. iz Prespe. U stravičnom sudaru vozač golfa preminuo je na mjestu tragedije, pri čemu je ostao zarobljen unutar vlastita automobila. Alarmirani žurnim pozivom službe 112 na mjesto nesreće stigli su djelatnici javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, te tim Hitne pomoći, a koji je imao vezane ruke, zbog spoznaje da su vatrogasci prvotno morali rezati lim i osloboditi prostor za izvlačenje beživotnog tijela.

Do nesreće je došlo nakon što je Mile C. sa svojim golfom vozeći se u pravcu Severina, iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i prvotno bočnim krajem udario u ford transit, a potom i teretni automobil Iveco, što je za njega bilo kobno. Naime, golf i iveco su završili u dubokom putnom jarku, pri čemu je Mile C. preminuo na mjestu nesreće, dok je 48-godišnji vozač iveca lakše ozlijeđen.

Ovo je 18. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TI
tintilinic100
17:57 30.10.2010.

Eh Mile je zaspao??:(((