NESREĆA KOD BIOGRADA

Vozač Renaulta udario u moped pa sletio s kolnika i poginuo

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Vozač Renaulta udario u moped pa sletio s kolnika i poginuo
01.06.2021.
u 09:39
​Nakon udara, vozač mopeda je pao na kolnik dok se osobno vozilo nastavilo kretati te najprije udara u rasvjetni stup van kolnika, a potom u parkirano vozilo
Pogledaj originalni članak

Jučer, 31. svibnja oko 23.30 u Turnju došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba.

​Sumnja se da je do prometne nesreće došlo je na način da je 63-godišnjak upravljao osobnim automobilom Renault zadarskih registarskih oznaka i kretao se Ulicom Obala dr. Franje Tuđmana te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u moped koji se kretao ispred njega istim smjerom, a kojim je upravljao maloljetnik u dobi od 17 godina, prije stjecanja prva na upravljanje.

​Nakon udara, vozač mopeda je pao na kolnik dok se osobno vozilo nastavilo kretati te najprije udara u rasvjetni stup van kolnika, a potom u parkirano vozilo.

​Vozač osobnog automobila, 63-godišnji vozač osobnog vozila smrtno je stradao na mjestu prometne nesreće, dok su kod 17-godišnjeg vozača mopeda ozljede još neutvrđene.

​Na mjestu događaja prometne nesreće, očevid su izvršili Policijski službenici Policijske postaje Biograd u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom kojima će biti dostavljeno Posebno izvješće .

​Protiv maloljetnog vozača mopeda se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TA
Tarantula
13:58 01.06.2021.

Znači moped je sigurniji od Renaulta, ajde dobro da smo uzeli francusku salatu od aviona, nadam se da su sigurniji od renaulta i njegove nenadmašne elektornike!

BR
Brankko
11:30 01.06.2021.

Da prevedemo na normalan hrvatski jezik odlomak "Sumnja se da je...": 63-godišnjak vozio je prebrzo svoj auto Renault zadarske registracije Ulicom obala dr.FT i izgubio je nadzor nad vozilom..." -- Je li to jasnije i običnije? Može sve kraće i jednostavnije, ali eto z primjer.

LI
liliZG
10:44 01.06.2021.

jučer oko turnja same ludosti, i požar i nesreća i , što još?