završilo tučnjavom

Vozač Taxi Cammea izbacio majku i bebu staru 36 dana na pljusak

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Vozač Taxi Cammea izbacio majku i bebu staru 36 dana na pljusak
20.09.2012.
u 22:10
Iz Cammea Pula kazali su kako je njihov vozač došao po druge putnike i nije mogao povesti dotičnu gospođu
Pogledaj originalni članak

Ženu i njezino dvoje djece, od kojih je jedno bebica stara tek 36 dana jučer je u Puli po najjačem pljusku iz taksija izbacio vozač, piše Glas Istre
Istarskom dnevnom listu javio se Božidar Vugrinec, suprug i otac izbačenih.

Vozač Taxija Cammeo ženu i njezinu djecu navodno je izbacio kad je shvatio da oni nisu putnici koje je trebao pokupiti. Vugrinec je svoju obitelj "strpao" u taksi jer je njihov auto zapeo u lokvi vode. Nazvao je taksi, a ženi rekao da s djecom pričeka kod zgrade glavne pošte u Puli. 

- Taksi se ubrzo stvorio i oni su se ukrcali unutar, a ja sam kolica stavio u gepek. No, niti za minutu žena me nazvala sva izbezumljena rekavši da ih je taksist izbacio na početku bulevara. Ona je, kako mi je ispričala, najprije odbila izaći no nakon što joj je taksist iz gepeka izbacio kolica na ulicu nije imala drugog izbora. 

Žena je s kćerkom i bebicom ostala na kiši, a taksist se, okrenuo i vratio pred poštu. Kada sam čuo što se dogodio dočekao sam taksistu ispred pošte i započela je prepirka kroz prozor auta. Vikao sam na njega da nije normalan, da ih je mogao odvesti kući pa se vratiti po druge putnike ili ih pokupiti pa ih odvesti zajedno, bilo što, ali da nije normalan pustiti bebu na kiši. Na to je taksist otvorio vrata i pritom me njima lupio u glavu, ispričao je Vugrinec za Glas Istre. 

Sukob je eskalirao, a u tučnjavu su se navodno uključila još trojica ili četvorica taksista. 

Iz Cammea Pula  kazali su kako je njihov vozač došao po druge putnike i nije mogao povesti dotičnu gospođu.

- Nakon što je dotičnoj gospođi naš vozač kulturno objasnio nastalu situaciju, njezin muž započeo je s fizičkim sukobom, pri čemu naš vozač nije reagirao, niti uzvratio udarac, već je šutke trpio bijesne ispade gospodina. Važno je napomenuti da je naš vozač poznat kao uzoran među vozačima, ističu taksisti. 

Cijeli članak čitajte ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

JT
Jedan_tamo
08:47 21.09.2012.

Ovakav ili slican problem se cesto desava da taksista nezna tko je ga narucio i nikad nemoze biti siguran dali osoba koja to tvrdi ga je stvarno nazvala. Ok idu opisi ("tri osobe na krizanju tom i tom"). Pogotovo kad recimo diskoteke zatvaraju ujutro.. Ali imam ideju! Nesto kao neki Ticketing-Sistem bi problem rjesilo. Dakle, osoba nazove taksi-centralu i naruci taksi, centrala preko telefona dodijeli Code/Sifru/Ticket-Nr. narucitelju i samo taksista i osoba koja je stvarno narucila znaju taj broj. Taksista dodje i pita osobe koje se prestavljaju kao narucitelji za broj ("broj narudjbe"), znaju ga, mogu sjesti. Neznaju li ga, eh onda je neko drugi narucio. Brojevi/Code-ovi naravno nesmiju biti pre-dugacki ("63" ili "121" moze i pijan narucitej za tih pet minuta zapamtiti). Dobro jutro, ova kava mi sjeda dobro izgleda :)

PA
parasa
09:09 21.09.2012.

I sada kome vjerovati?? gdje je tu istina???

SQ
squalus
09:07 21.09.2012.

Nekako ne vjerujem baš u ovakvu stranu priče. Poznato je da je Cammeo postao prava (jeftina) konkurencija (inače preskupim) pulskim taksistima, pa se svašta izmisli i(li) preuveliča.