BRZA VOŽNJA

Vozio Ilicom u zabranjenom smjeru i izazvao sudar

Foto: Hassan Haidar Diab
sudar (1)
Foto: Hassan Haidar Diab
sudar (1)
Foto: Hassan Haidar Diab
sudar (1)
Foto: Hassan Haidar Diab
sudar (1)
Foto: Hassan Haidar Diab
sudar (1)
16.06.2010.
u 19:43
U nesreći su ozlijeđeni vozači škoda virovitičkih i zagrebačkih registarskih oznaka.
Pogledaj originalni članak

Danas nešto prije 19 sati na raskrižju Ilice i Cankarove ulice u Zagrebu sudarila su se dva automobila, a u nesreći je jedna osoba ozlijeđena.

Prometna nesreća dogodila se u trenutku kad je vozač škode virovitičkih registarskih oznaka prebrzo vozio Ilicom iz smjera Črnomerca i to u zabranjenom smjeru po tramvajskoj pruzi. U tom trenutku vozač škode zagrebačkih registarskih oznaka htio je skrenuti u Cankarovu ulicu, a na njega je naletjela škoda s virovitičkim registarskim oznakama.

Oba vozača lakše su ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Hitna pomoć i policija stigli su deset minuta nakon sudara, a očevid još traje.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

OB
-obrisani-
22:39 16.06.2010.

Nije lose uslikati i uocljivost znaka zabrane jer isti su nekada nespretno postavljeni da ga vozolo ispred vas moze zakloniti, sakriti.....

VI
Vito
07:57 17.06.2010.

Prema tekstu kojeg sam sad vidio, pojavio se odnekud, dok sam pisao na osnovu slika, jasno je da je zagrebački vozač oduzeo prednost virovitičkom vozaču. Zašto? Očito mu je potreban novi auto pa je ulovio priliku sudariti se sa strancem koji je sigurno slijedio neko domaće vozilo, jer je to uobićajena ruta domaćih da iz Črnomerca skrate muke jednosmjernih trasa i preko tramvajske pruge brzo dođu kroz Crnatkovu do Prilaza baruna Filipovića. Tim putom domaći izbjegavaju gužvu na rotoru kod početka Zagrebačke ceste i Prilaza baruna Filipovića.

NE
nepotrebni
00:18 17.06.2010.

Kao vozacu u gradu, najgore mi je vidjet koliko postotak ljudi telefonira u voznji i pritom blagog pojma nema kako vozi. Da ne spominjem kako se ponasamo u prometu, od pjesaka, biciklista pa sve do vozaca automobila.