PRITVOREN 66-GODIŠNJAK

Vozio sa 1,70 promila pa usmrtio pješakinju

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Vozio sa 1,70 promila pa usmrtio pješakinju
04.06.2022.
u 11:56
Kada je došao do kućnog broja 146, uslijed alkoholom umanjenih vozačkih sposobnosti, nije uočio 87-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Zagorske ulice
Pogledaj originalni članak

Muškarac (66) pritvoren je jer ga se sumnjiči da je u alkoholiziranom stanju skrivio nesreću u kojoj  je usmrtio 87-godišnju pješakinju.

Sumnjiči ga se da je još 22. svibnja 2022., oko 18.30 u Grabovcu upravljao vozilom sa 1,70 promila alkohola  u krvi. Vozio je kolnikom Zagorske ulice iz smjera centra Grabovca prema Kneževim Vinogradima.

Kada je došao do kućnog broja 146, uslijed alkoholom umanjenih vozačkih sposobnosti, nije uočio 87-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik Zagorske ulice njemu s lijeve na desnu stranu.

Nije prilagodio na brzinu kretanja automobila pa se nije na vrijeme zaustavio  te je bez kočenja, prednjim lijevim dijelom automobila udario pješakinju. Ozlijedio ju je opasno po život i ona je  na mjestu preminula.  Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

>> VIDEO Nevjerojatan slučaj iz Slavonskog Broda: Izmislila staž pa 17 godina primala mirovinu!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.