bespravna gradnja

Vrdoljak: Ne pada mi na pamet biti u bageru kad krene rušenje

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Vrdoljak: Ne pada mi na pamet biti u bageru kad krene rušenje
07.09.2012.
u 15:59
Istaknuo je da mu dolaskom u ministarstvo nije bila želja pokazivati mišiće nego krenuti s novim zakonom i nižim naknadama za legalizaciju
Pogledaj originalni članak

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak izjavio je u razgovoru za radio Soundset da mu ne pada na pamet biti u bageru na čelu kolone kad krene rušenje bespravno sagrađenih objekata jer, kako je istaknuo, to nije ministarski posao. Istaknuo je da mu dolaskom u ministarstvo nije želja bila pokazivati mišiće nego krenuti s novim zakonom i nižim naknadama za legalizaciju.

– Nemam namjeru sjediti u bageru, kao da ću glumiti Cezara pa dići palac gore tko ostaje, a tko pada. To rade građevinski inspektori – rekao je Vrdoljak.

Rušenje počinje za tjedan dana, a ministar ističe kako će prve ocjene kampanji za legalizaciju moći dati tek nakon nekoliko mjeseci. 

>>'Od rujna rušimo objekte koji su napravljeni nakon snimanja'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

OB
-obrisani-
16:12 07.09.2012.

Krsis zakon suditi ce ti se kao Sanaderu !!

NE
neki
16:22 07.09.2012.

Od ovih se nije moglo očekivati ništa bolje nego da pljunu u lice svima onima koji su legalno došli do građevinskih dozvola. I sad bi oni nešto rušili, otvorili su Pandorinu kutiju i gotovo je.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:54 07.09.2012.

07.09.2012. u 17:25h Toni50 je napisao/la: Kad prvi bagerista padne prestat če i rušenje... ============== Neće prestati ništa,a kamoli Rušenje. Sjetite se Koliko se Rušilo za ministrice Dropulić, sve pod paskom Policije,naravno na teret onoga tko je bespravno gradio. Tako će biti i sada. Ova vlada KOpira< u dlaku Rad vlade HDZa