PROGNOZA

Vrijeme i dalje nestabilno, povratak sunca u petak

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Vrijeme i dalje nestabilno, povratak sunca u petak
17.08.2015.
u 08:38
Sutra će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku
Pogledaj originalni članak

Danas bi, prema prognozi portala Vrijeme.net, trebalo biti promjenjivo, ponegdje i pretežno oblačno, uz povremenu kišu ili lokalne pljuskove s grmljavinom, češće i obilnije ujutro duž Jadrana. Poslijepodne se očekuje mjestimično razvedravanje, većinom na Jadranu. Puhat će slab i umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 15 do 20, a na Jadranu od 19 do 24°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti bit će od 22 do 27, a na Jadranu od 24 do 28°C.

Sutra će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku te i dalje nestabilno, pa će mjestimice biti oblačnije uz mogućnost za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak. Najviše sunca očekuje se na Jadranu. Puhat će slab i umjeren sjeverozapadnjak, na Jadranu i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 15 do 19, a na Jadranu od 20 do 24°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti bit će od 24 do 28, a na Jadranu od 26 do 30°C.

Državni hidrometeorološki zavod prognozira kako će tijekom sljedećih nekoliko dana vrijeme biti promjenjivo, a osobitu u srijedu moguća je kiša ili pokoji pljusak. U kopnenim predjelima malo toplije nego u ponedjeljak, a na Jadranu se temperatura neće znatnije mijenjati. Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHZM-a povratak sunčanog vremena u većini gradova može se očekivati u petak.

>> U svega sat vremena temperatura se spustila za deset stupnjeva

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.