NAKON 3 DANA

Vučić otpušten iz bolnice, stanje stabilno

18.11.2019.
u 14:53
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji je u petak primljen u Vojnomedicinsku akademiju (VMA) zbog kardiovaskularnih problema, otpušten je iz bolnice, a njegovo stanje je "stabilno", javili su u ponedjeljak beogradski elektronički mediji.
Pogledaj originalni članak

Tu vijest nisu službeno potvrdili ni liječnici VMA, niti ured srbijanskog predsjednika.

Srbijanski ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar priopćio je u nedjelju kako predsjednik Vučić "ima kronične, manje probleme sa srcem", ali da se u petak to stanje ozbiljno pogoršalo te da je odlučio zatražiti liječničku pomoć.

Lončar je ustvrdio kako je Vučić bio "životno ugrožen", dok je Vučićeva savjetnica za medije Suzana Vasiljević izjavila kako je "dva dana proveo na aparatima" te mu je u nedjelju "bilo malo bolje", navodeći kako se nada da će Vučić početi malo više slušati liječnike i uzimati terapiju.

Vučić je u subotu na društvenim mrežama poručio da će od ponedjeljka biti "u punom radnom pogonu“.
 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Trica
Trica
17:18 18.11.2019.

Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora. Iz Hrvatske nije smjeo niko da se javi, jer izbori su u toku:))

NE
Neutralac
17:28 18.11.2019.

Pokvario Milanovicu planove za region....

DU
Deleted user
15:51 18.11.2019.

Terapija mu treba, ali ne kardiovaskularna nego psihofarmatična...