vukovar

Vukovarski HDZ: U gradu je došlo do krize vlasti!

Foto: 'Branimir Bradaric/Vecernji list'
Vukovarski HDZ: U gradu je došlo do krize vlasti!
06.07.2012.
u 13:45
Vukovar i Vukovarci postali su taoci unutarstranačkih problema u nekim strankama, kaže Damir Barna
Pogledaj originalni članak

Događaji na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Vukovara pokazatelj su da je u gradu došlo do krize gradske vlasti, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare koju je održao vukovarski HDZ. Prema riječima predsjednika organizacije Damira Barne, razlog krizi nije bilo kakva politička trgovina nego prije svega netransparentan i nekvalitetan način rada izvršne vlasti, samoga gradonačelnika kao i predsjednika Gradskog vijeća.

– Vukovar i Vukovarci postali su taoci unutarstranačkih problema u nekim strankama te jednostavno više nismo sigurni imaju li te stranke većinu u vijeću ili nemaju. Stoga ćemo i zatražiti od SDP-a i HSP dr. Ante Starčevića, koji su koalicija u gradu i obnašaju vlast, da nam daju odgovor na to pitanje. Činjenica je da je ovakvo stanje postalo neodrživo – rekao je Barna. Dodao je da se vode razgovori o manje bitnim temama dok se prešućuju najbitnije stvari poput lošeg gospodarskog stanja, odlaska Carinarnice, najave spajanja bolnica i sl.

– Mislim da se to namjerno radi – rekao je Barna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VU
vukovar032
21:58 07.07.2012.

Došlo je do krize vlasti jer je SDP opet postavio na listu potkupljive vijećnike koji se prodaju za kilu sladoleda i kikiriki.