povodom nadolazećih blagdana

Vukovarski moto mrazovi po 14. put uveselili svoje najmlađe sugrađane

Foto: Branimir Bradarić
Vukovarski moto mrazovi
Foto: Branimir Bradarić
Vukovarski moto mrazovi
Foto: Branimir Bradarić
Vukovarski moto mrazovi
16.12.2022.
u 15:36
Govoreći o akciji predsjednik Sportskog moto kluba Golubica Vukovar Nenad Barinić rekao je kako na ovaj način žele uveseliti vukovarske mališane, ali i da na taj način i sebi čine veliko zadovoljstvo koje ih ispunjava
Pogledaj originalni članak

Vukovarski moto mrazovi i ove godine su, povodom nadolazećih blagdana, darivali prigodnim paketićima mališane iz dječjih vrtića i udruga. I ove godine organizator je Sportski moto klub Golubica Vukovar koji su po 14. put uveselili svoje najmlađe sugrađane. Kolona motorista, odjevenih u odijela Djeda Božićnjaka, provezla se ulicama grada te tako došli do središta grada gdje ih je dočekao zamjenik gradonačelnika Filip Sušac.

Govoreći o akciji predsjednik Sportskog moto kluba Golubica Vukovar Nenad Barinić rekao je kako na ovaj način žele uveseliti vukovarske mališane, ali i da na taj način i sebi čine veliko zadovoljstvo koje ih ispunjava. Pojasnio je kako su članovi moto kluba invalidi Domovinskog rata i branitelji koje je rat okupio, a koji su i poslije rata ostali zajedno sve do danas.

- Bez obzira na naciju mi smo prvenstveno motoristi koji žele uveseliti djecu u ovo adventsko vrijeme kako bismo svi što sretniji i zadovoljniji ispratili ovu i ušli u novu godinu. S akcijom smo krenuli vrlo skromno, a danas smo ponosni jer smo mogli pripremiti preko 300 paketića vrijednosti oko 140 kuna – rekao je Barinić.

Prigodni poklon paketi uručeni su članovima UZOSIO Golubica, Udruzi Vukovarski leptirići, posebnog razrednog odjela OŠ Blage Zadre, učenike OŠ Josipa Matoša, djecu iz Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te potrebitu djecu iz Bogdanovaca. Paketi su uručeni i mališanima koji se trenutno nalaze u vukovarskoj bolnici.

- Ovo je jedna hvalevrijedna humanitarna akcija koja doprinosi božićnom ugođaju u gradu. Akcija iz godine u godinu postaje sve prepoznatljivija i sve je veći broj donatora i simpatizera. Zahvalni smo moto mrazovima koji već 14. godinu za redom pripremaju ovu akciju – rekao je Sušac.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.