tajna snimka

Za desetak dana vukovarski SDP će se očitovati o Sabi

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Za desetak dana vukovarski SDP će se očitovati o Sabi
06.08.2013.
u 15:50
I dok Sabo tvrdi da u cijelom slučaju nije ništa učinio protuzakonito iz vukovarskog SDP-a navode kako će se Gradski odbor stranke sastati u idućih desetak dana kada će se i očitovati o ovom slučaju.
Pogledaj originalni članak

Skandal oko tajne snimke koju je objavio Večernji list, a u kojoj vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (SDP) gradskoj vijećnici Mariji Budimir (HDZ) nudi sve i svašta da pređe u redove SDP-a, i dalje je tema svih političkih razgovora u Vukovaru ali i Hrvatskoj. I dok Sabo tvrdi da u cijelom slučaju nije ništa učinio protuzakonito iz vukovarskog SDP-a navode kako će se Gradski odbor stranke sastati u idućih desetak dana kada će se i očitovati o ovom slučaju. Predsjednik vukovarskog SDP-a Željko Pinjuh kaže da bi sjednici tada trebao nazočiti i sam Sabo kako bi iznio svoj stav oko slučaja.

Koliko god pokušaj vrbovanja, ili kupovine gradske vijećnice podigao na noge političke stranke u Hrvatskoj, interesantna je šutnja u toj temi u Vukovaru. Transkript razgovora prepričava se na svakom koraku, ali bez ikakvih drugih aktivnosti. HDZ i HSP AS su zatražili ostavku Sabe radi moralnih razloga i uključivanje u slučaj središnjice SDP-a i državnih institucija dok SDSS želi da se uvjeri u autentičnost snimke kako bi iznijeli svoj stav. U isto vrijeme gradska uprava, na čelu sa Sabom, je na kolektivnom godišnjem odmoru. Izgleda da je svima bitniji godišnji odmor i kupanje na moru od skandala o kojem bruji cijela država.   

>> 'Ovo je dosad neviđen slučaj političke korupcije u Hrvatskoj'  

>> Poslušajte cijelu snimku razgovora u kojem Sabo nudi 50.000 kn mita!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.