VUKOVAR

Za vikend se igra Memorijalni turnir Blago Zadro

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Za vikend se igra Memorijalni turnir Blago Zadro
09.10.2014.
u 13:23
Na ovogodišnjem turniru nastupaju HNK Široki Brijeg (BiH), GNK Dinamo, NK Osijek i domaćin HNK Vukovar 1991
Pogledaj originalni članak

Na stadionu HNK Borovo, u Vukovaru, od 10 do 12 listopada, igra se 4. Memorijalni turnir Blago Zadro u spomen na ratnog zapovjednika Trpinjske ceste koji je posthumno odlikovan činom general bojnika. Na ovogodišnjem turniru nastupaju HNK Široki Brijeg (BiH), GNK Dinamo, NK Osijek i domaćin HNK Vukovar 1991. 

Najavljeno je da će prije početka turnira predstavnici klubova i sudionika odati počast Blagi Zadri, koji je smrtno stradao polovicom listopada 1991. godine, polaganjem vijenaca na njegov grob na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

Turnir započinje u petak, 10. listopada, utakmicom HNK Vukovar 1991 – NK Osijek koja se igra u 13.30 sati. Za 16.00 sati najavljen je početak utakmice GNK Dinamo – HNK Široki Brijeg. Finalna utakmica kao i utakmica za treće mjesto igraju se u nedjelju. U subotu će biti odigrana i revijalna utakmica veterana. Pobjednik turnira dobiva Pehar Blago Zadro, najboljem igraču turnira biti će uručen Pehar Nikola Živković, a najboljem strijelcu Pehar Domagoj Čović.

>> Široki Brijeg pobjednik Memorijalnog turnira Blago Zadro

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.