PROMO

ZABA ljeto za klijente: Bankari na usluzi diljem jadranske obale, tri najsretnija klijenta osvojit će 10.000 eura

ZABA ljeto za klijente: Bankari na usluzi diljem jadranske obale, tri najsretnija klijenta osvojit će 10.000 eura
06.08.2024.
u 13:32
Zagrebačka banka i Mastercard posjetit će 9 gradova na Jadranu i građane upoznati s mogućnostima i pogodnostima vezanim uz prelazak na nove Mastercard kartice. Tijekom kampanje građani mogu sudjelovati i u nagradnoj igri, a troje najsretnijih osvojit će po 10.000,00 eura.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka banka od 8. kolovoza pokreće ZABA ljeto za klijente, veliku ljetnu turneju po jadranskoj obali tijekom koje će se bankari Zabe družiti s građanima u poslovnicama na otvorenom, postavljenima u 9 gradova. Sadašnji i potencijalni klijenti Zabe iz prve ruke će moći doznati više o novim mogućnostima i pogodnostima vezanima uz prelazak klijenata banke na Mastercard kartice, a kampanju prati i vrijedna nagradna igra u kojoj će tri sretna dobitnika osvojiti čak 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Naime, sve klijente, kako sadašnje, tako i one koji to postanu upravo u gradovima na Jadranu u koje stiže ZABA ljeto za klijente, čekaju prigodni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Postojeći klijenti na lokaciji trebaju pokazati svoju novu ZABA debitnu Mastercard karticu tekućeg računa te se prijaviti za sudjelovanje. Vrijednu nagradu, ali i poklon, mogu osvojiti i novi klijenti, koji po prvi put u razdoblju trajanja nagradne igre na lokacijama terenske promocije ugovore tekući račun u Banci.

Svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa tijekom razdoblja trajanja nagradne igre, klijent će biti ponovno automatski evidentiran kao sudionik u nagradnoj igri i tako si uvelike povećati šanse za osvajanje nagrade. Svi uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri, nalaze se na zaba.hr, a možete ih doznati i na svakoj lokaciji koju će Zaba posjetiti tijekom kampanje ZABA ljeto za klijente. S početkom u 19 sati naše bankare možete pronaći u sljedećim gradovima na jadranskoj obali:

  • 8. kolovoza 2024. Rijeka

  • 10. kolovoza 2024. Pula

  • 12. kolovoza 2024. Poreč

  • 13. kolovoza 2024. Novi Vinodolski

  • 16. kolovoza 2024. Umag

  • 26. kolovoza 2024. Šibenik

  • 28. kolovoza 2024. Trogir

  • 29. kolovoza 2024. Split

  • 2. rujna 2024. Makarska

Bankari će biti na raspolaganju posjetiteljima kako bi im pružili informacije na sva pitanja o migraciji na Mastercard kartice, a osobe koje nemaju otvoren račun, na lokaciji se mogu informirati o svim mogućnostima i putem m-zabe, potpuno digitalno i jednostavno, postati klijent Zagrebačke banke te sudjelovati u nagradnoj igri. Zaba se pobrinula i za osvježenje u vrućim ljetnim danima, te se građani u ugodnom prostoru, uz predivne vizure jadranskih gradova i šum mora, mogu dodatno zabaviti i osvježiti.

ZABA ljeto za klijente službeno završava u rujnu kada će biti izvučena tri sretna dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit, najavila je u svibnju migraciju portfelja debitnih kartica na Mastercard kartice. Mastercard, jedan od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu, ovom migracijom postaje jedini brend kartica u Zabi. Kako bi klijentima omogućila što jednostavniji početak korištenja novih kartica, Zagrebačka banka uvela je i mogućnost aktivacije kartica na svim svojim bankomatima. Osim njih, klijentima su na raspolaganju i m-zaba - ujedno i najjednostavnije rješenje, zatim e-zaba, a aktivacija kartice moguća je i putem poziva na broj Kontakt centra te dolaskom u poslovnicu Zabe. Zagrebačka banka klijentima će omogućiti zadržavanje svih pogodnosti, PIN-ovi po karticama se ne mijenjaju, a u razvoju su i novi benefiti koje Zaba priprema u suradnji s Mastercardom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr