Lažna dojava

Zabavljala se pozivajući Hitnu i vatrogasce na izmišljene događaje

Foto: Marko Jurinec/Pixsell
Zabavljala se pozivajući Hitnu i vatrogasce na izmišljene događaje
24.05.2011.
u 09:22
Nazvala je i djelatnike JVP-a kojima se lažno predstavila i prijavila požar na štali u Badličanu. Vatrogasci iz Čakovca i Gornjeg Mihaljevca bez potrebe su izlazili na teren
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC - Zbog širenja lažnih i uznemirujućih informacija prijavljena je 23-godišnjakinja iz Donjeg Vratna, koja neprijavljeno boravi u Paragu i Macincu. Nakon prijave Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca o lažnoj dojavi, utvrđeno je da je 23-godišnjakinja 17. travnja dojavila Hitnoj medicinskoj pomoći u Čakovcu i JVP-u grada Čakovca neistinite događaje, zatraživši njihovu intervenciju.

Hitnoj je dojavila da se u Macincu srušio čovjek koji leži bez svijesti pa je liječnička ekipa bez potrebe izlazila na teren. Nakon toga nazvala je i djelatnike JVP-a kojima se lažno predstavila i prijavila požar na štali u Badličanu. Vatrogasci iz Čakovca i Gornjeg Mihaljevca bez potrebe su izlazili na teren.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:59 24.05.2011.

barem su se relaksirali,hehehe

SH
Shamash
11:56 25.05.2011.

Ako nitko nije nastradao jer su te dezurne sluzbe bile na krivom mjestu 10000 kn kazne, ako je netko nastradao upeterostruciti iznos. I 3 mjeseca drustveno korisnog rada- neka cupa ambroziju uz autoput i struze zvake sa poda! I neka si malo procita onu staru pricu o pastiru koji je bezveze vikao \"vuk, vuk!\"

OB
-obrisani-
12:59 25.05.2011.

to je cidanka ,baš nju briga za troškove poreznih obveznika kad je i sam na državnim jaslama ,stvarno su cigani samo zlo u međimurju ...na velibit sa njom neka pošumljuje za kruh i margarin