Pomoć Mimiju

Zabranjeno pušenje, TBF i Hladno pivo sviraju za Miroslava Kiša

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Zabranjeno pušenje, TBF i Hladno pivo sviraju za Miroslava Kiša
27.06.2011.
u 13:42
Svirka će se održati u četvrtak od 21 sat na tržnici Kontroba. Ulaznica je samo 25 kuna
Pogledaj originalni članak

Humanitarni koncert za poznatog i nagrađivanog sisačkog fotoreportera Miroslava Mimija Kiša, koji se oporavlja od posljedica nedavno doživljenog moždanog udara, održava se u četvrtak na Gradskoj tržnici Kontroba. Za Mimija će se na pozornicu popeti Zabranjeno pušenje, TBF i Lea Dekleva, Hladno pivo i sisački bend Vobler.

Kolega u nevolji

– Miroslav Kiš naš je član i kolega u nevolji te je ovo najmanje što možemo učiniti kako bi mu se pomoglo na njegovu putu rehabilitacije – kazao je Igor Nobilo, predsjednik Zbora fotoreportera Hrvatske, organizatora humanitarne akcije. Zahvalio je bendovima i Gradu Sisku na bezrezervnoj podršci.

– Naši veliki glazbenici ovim su humanim činom pokazali da imaju veliko srce. Svaka kuna puno će značiti našem Mimiju. Pozivam sugrađane i ostale da nam se pridruže i daju svoj doprinos – poručio je na konferenciji za medije u Zagrebu i gradonačelnik Dinko Pintarić.

Značaj događaja najbolje je opisao predstavnik zabranjenog pušenja Sejo Sexson.

Otvoren žiro-račun

– Kad čovjek sudjeluje na velikom koncertu gdje ga vidi 10.000 duša osjeća se velikim glazbenikom, ali kada sudjeluje na ovakvom koncertu, onda se osjeća i kao čovjek, jer je to manifestacija u kakvoj doživiš ispunjenje bitnije od profesionalnog uspjeha – kazao je Sejo. Cijena ulaznice je 25 kuna, a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, u Galeriji Siscia Obscura te kafićima Defaultu, Voodoo baru, Gemmi te Elephasu u Sisku, petrinjskoj Špici te na ulazu na dan koncerta, koji počinje od 21 sat. Fotoreporter M. Kiš nakon rehabilitacije u Lipiku trenutačno se oporavlja u Sisku, a svi koji žele pomoći mogu to učiniti na broj žiro-računa u Raiffeisen banci 2484008-3234557229, na ime Ivona Kiš, Sisačka 7, Odra.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.