traži istragu

Zadarski SDP-ovac prijavio Zekanovića policiji

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
27.04.2022.
u 12:46
Postoji osnovana sumnja da je Zekanović donio kokain na saborsku sjednicu - napisao je Erol Gaši
Pogledaj originalni članak

Zadarski SDP-ovac Erol Gaši prijavio je Hrvoja Zekanovića policiji. Naime u Facebook objavi napisao je da "postoji osnovana sumnja da je Zekanović donio kokain na saborsku sjednicu", a priložio je i fotografiju odnosno screenshot e-maila koji je poslao policiji.

- Od MUP-a očekujem primjerenu reakciju - napisao je Gaši.

- Mislim da je sabor najviše predstavničko tijelo u RH i saborski zastupnik govori sto misli i obvezao se Ustavom da će govoriti istinu, a budući da je Zekanović rekao da je na Pantovčaku našao kokain i pokazao ga za govornicom Sabora očekujem da MUP to istraži. Nemam razloga ne vjerovati Zekanoviću i ako je to istina treba rasvijetliti je li ga Zekanović našao na Pantovčaku ili ga koristi u osobne svrhe. Što god da je MUP to mora istražiti - rekao je za Večernji list Erol Gaši.

U e-mailu koji je poslao Ministarstvu unutarnjih poslova pozvao je MUP da pokrene istragu "kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog skandaloznog događaja".

Podsjećamo, današnje zasjedanje Sabora bivši saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović, koji je nekidan najavio priključivanje Hrvatskoj stranci prava, započeo je tako što je, u nekoj vrsti performansa, predsjednika države Zorana Milanovića nimalo uvijeno označio kao narkomana, onoga tko šmrče kokain. Pritom je priložio "dokazni materijal" odnosno plastičnu vrećicu punu bijelog praha koji je, kako je rekao, pronašao na Pantovčaku.

VIDEO Hrvoje Zekanović u Sabor došao s vrećicom bijelog praha: 'Pronašao sam ovo na Pantovčaku'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PR
prahrvat
13:43 27.04.2022.

Zekanoviću, legendo! Svaka čast na hrabrosti da kažeš ono što normalan svijet misli.

DU
Deleted user
16:54 27.04.2022.

Zvekanovića za premijera .. bit će nam bolje

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:55 27.04.2022.

Erol Gaši ?? Tko je ovo ?? Neki Ilir ??