PAKETI ZAVRŠILI U ARBANASIMA

Zadranin iz dostavnih vozila danima krao dostavne pakete, njih ukupno 22

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Zadranin iz dostavnih vozila danima krao dostavne pakete, njih ukupno 22
29.03.2023.
u 11:51
Policija nije izvijestila je li Zadranin pratio dostavna vozila i iz njih krao ili je riječ o zaposleniku
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za tri krađe poštanskih paketa iz vozila ovlaštenih dostavljača.

- Nakon što je jučer, 28. ožujka oko 14.45 sati zaprimljena dojava dostavljača dostavne službe da mu je nepoznata muška osoba u Novogradiškoj ulici iz nezaključanog službenog vozila otuđila 4 paketa koje je trebao dostaviti krajnjim primateljima, policijski službenici su ubrzo u službene prostorije doveli muškarca u dobi od 43 godine kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, također ga se sumnjiči da je s ciljem ostvarivanja nepripadne materijalne koristi, istog dana u jutarnjim satima u Ulici Akcije Maslenica iz nezaključanog vozila  druge dostavne službe otuđio 11 paketa za dostavu kao i da je prošli tjedan, 24. ožujka u popodnevnim satima na predjelu Voštarnice iz nezaključanog dostavnog vozila otuđio 7 paketa za dostavu.

Jedan dio otuđenih poštanskih paketa pronađeno je odbačeno i otvoreno na području Arbanasa.

Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 43-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava u redovnom postupku - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Policija nije izvijestila je li Zadranin pratio dostavna vozila i iz njih krao ili je riječ o zaposleniku.

VIDEO Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luksuznom resortu na Mauricijusu

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.