Zagreb: Automobil udario u ZET-ov stup i poremetio tramvajski promet

13.11.2008.
u 08:26
Pogledaj originalni članak

Jutros nešto prije 7 sati automobil je udario u stup ZET-ova tramvajskog elektrovoda u Držićevoj ulici kod Folnegovićeva naselja, priopćio je jutros glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Prema prvim podacima jedna je osoba ozlijeđena, ali ni u ZET-u ni u policiji zasad ne znaju o kakvim se ozljedama radi. Očevid je u tijeku.

Tramvajski promet bio je onemogućen pa su prema Zapruđu vozili autobusi, a tramvaji opet voze na toj liniji od 7,45 sati, kažu u zagrebačkoj policiji.

(Hina)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr