Prometna nesreća

Zagreb: U sudaru triju automobila poginula 71-godišnjakinja

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
sudar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
sudar (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
sudar (1)
18.10.2010.
u 07:20
Kad je prolazila između zaustavljenih automobila, na nju je naletjelo teretno vozilo VW Golf kojim je upravljao 21-godišnji I.H.
Pogledaj originalni članak

Pješakinja A.G. (71) poginula je kada je na nju naletio kombi VW golf jučer u 6.45 na kolniku Aleje Bologne kod raskrižja s Ulicom Blanje u Podsusedu. Prelazila je cestu između zaustavljenih vozila izvan pješačkog prijelaza. Vozač kombija I.H. (21) naletio je na nju prebrzo se vozeći po mokrom kolniku u smjeru zapada. Zatim je na stražnji dio zaustavljenog kombija prednjim dijelom naletio seat altea.

Njega je straga udario vozač škode octavie (45) koji je prebrzo vozio također ne prilagodivši brzinu mokrom i skliskom kolniku. Promet se tom dionicom odvijao otežano od 6.45 do 8.24.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

UK
Ugo Kajvez
09:02 18.10.2010.

Odnos murje na kroničnu bolest hrvtaskog prometa tj brzu vožnju ..... jest briga moja pređi na drugog ...... . . . Kako to da u sloveniji se vozači NEUSUĐUJU brzo voziti!! ... a u hrvatskoj svi divljaju ???????????????????????????? . Odnos murje i pravosudje premo tom preblemu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NL
NLF
09:09 18.10.2010.

Ugo, jesi li bio tamo. Ne vidim zebru, 4 trake su, skliska cesta i pješakinja na njoj. Da li je kriva samo eventualna brzina?

OB
-obrisani-
10:16 18.10.2010.

NLF..... Glupost pjesaka isto kao i vozaca ,umjiesto da smanje tempo kad vide ih na cesti ,oni voze onako kako su cijelo vrijeme vozili... Vise paznje sa obje strane nebi bilo lose....Nemas svugdje pjesacki prelaz,a nekima je tesko do njega ici nego prelaze ceste... I pjesaci snose krivnju ,kao i vozaci...