istječe rok

Zahtjevi za legalizaciju bespravnih građevina primaju se do 31. 12.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Zahtjevi za legalizaciju bespravnih građevina primaju se do 31. 12.
27.12.2012.
u 09:45
Ministarstvo poziva i one podnositelje koji do predviđenog roka neće imati svu potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev da podnesu zahtjev u roku te ga dopune naknadno
Pogledaj originalni članak

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja podsjeća sve vlasnike bespravnih građevina za koje je izdano rješenje o uklanjanju građevinske inspekcije do 4. kolovoza 2012. da je krajnji rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju za te građevine 31. prosinca 2012. i nakon proteka toga roka zahtjevi se više neće moći podnositi.

Ministarstvo poziva i one podnositelje koji do predviđenog roka neće imati svu potrebnu dokumentaciju za priložiti uz zahtjev da podnesu zahtjev u roku te ga dopune naknadno. Takvi će podnositelji dobiti rok za dopunjavanje zahtjeva.

Rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju nezakonitih građevina za koje nije doneseno rješenje građevinske inspekcije istječe 30. lipnja 2013.

>>Građani pojurili po savjete o legalizaciji - prvo izmjerite objekt

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JA
jah
10:22 27.12.2012.

ako je izdano rješenje za rušenje, zašto im daju rok za zahtjeva za legalizaciju? jadna je ovo država koja nema muda provoditi vlastite zakone i kazniti one koji uništavaju obalu. pretvorili su lijepu našu obalu u hrpu kič betona

DU
Deleted user
10:26 27.12.2012.

Tko nije prijavio nezakonit građ. poduhvat i platio sve zaostale cifre, davanja i ostalo - mora do kraja života nositi u novčaniku jasno vidljivu sliku ministrice građevine iz aktualnog saziva.

PP
Peter Petrovic
11:01 27.12.2012.

jeb..... ovakovu vladu dok oni uzivaju u zaobilju ove blagdane ,nas male bombardiraju sa novim cjenama prijetnje svaki dan. koji problem rusiti kuce uz more pogotovo gdje ljudi pojedinci su gradili,a ne zastrasivati manje vazne stvari uostalom gdje ste bili dok se gradilo bespravno,sigurno ste gladili guzice u dubokim fotejama.i na kraju ne se igrati zivotom drugih .