Incident u Saboru

Zamalo fizički obračun. Glasnović zastupniku: 'Majmune jedan'. Radin: 'Nismo u legiji stranaca'

Foto: Screenshot/You Tube
Zamalo fizički obračun. Glasnović zastupniku: 'Majmune jedan'. Radin: 'Nismo u legiji stranaca'
13.02.2020.
u 14:18
Radin je pozvao saborsku stražu, a cijelu situaciju nastojao je smiriti Miro Bulj.
Pogledaj originalni članak

Danas je u Saboru zamalo došlo do fizičkog obračuna. Naime, zastupnik Željko Glasnović tijekom rasprave govorio je o korupciji, udbašima, kritizirao je HRT... Tijekom svojega govora koristio se uvredljivim riječima, a predsjedavajući Furio Radin opomenuo ga je. Nakon što mu je Željko Lenart (HSS) nešto kazao iz klupe, Glasnović se žestoko obrušio na njega. "Ti si jedna gnjida", kazao mu je Glasnović.

Lenart je potom rekao da Glasnović njega vrijeđa. "U mojoj familiji nitko nije bio u partiji, ali nismo ni pobjegli u Kanadu i 30 godina se sakrivali kao vi", rekao je Lenart Glasnoviću. Ljutiti Glasnović dobacio mu je: "Majmune jedan", te došao do Lenarta.

"Slušaj, majmune jedan, ti si govno jedno, nisam ja nikamo pobjegao", kazao je Glasnović. Radin je pozvao saborsku stražu, a cijelu situaciju nastojao je smiriti Miro Bulj.

Radin je morao u tom trenutku reagirati i povisiti ton: "Glasnoviću, nismo u legiji stranaca. Ovo je Sabor. Molim vas, lijepo sjednite i prekinite s time."

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 142

VE
velikojeto
14:37 13.02.2020.

glasnović se vratio za vrijeme rata i uzeo pušku

PA
Pajdo
14:33 13.02.2020.

Da sad domaca govna pokazuju kakav osjecaj imaju prema dijaspori i poneki zele da se dijaspora vrati da ih sto bolje opljackaju ali nebu islo

PL
Playmaker
14:34 13.02.2020.

Bravo Glasnoviću !!!! Samo Istinu Šibaj !!!!! 👍👍👍👍