EU DONIO 14. PAKETA MJERA OGRANIČAVANJA

Zapad nerado ide u rat, sankcijama pere savjest da se ipak nešto radi...

Foto: Gavriil Grigorov/REUTERS
Zapad nerado ide u rat, sankcijama pere savjest da se ipak nešto radi...
04.07.2024.
u 15:39
EU je ovoga tjedna donio 14. paket mjera ograničavanja – kako se službeno zovu – protiv Rusije zbog agresije na Ukrajinu. Prvi paket donesen je odmah u veljači 2022., nekoliko sati nakon početka invazije. Mira, a ni mirovnog sporazuma, još nema.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.

Ključne riječi


Komentari 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:26 04.07.2024.

A za koga da idem u rat? Za američke proizvođače oružja? Nek šalju svoju djecu i unuke!

PA
pasodoble12
19:22 04.07.2024.

Agresija, agresija... Kao švabo tralala. Zapad je gurnuo Ukrajinu u rat s namjerom da uništi ili raskomada Rusiju, tako da ova najveća Slavenska zemlja prestane postojati ili bar prestane biti neki važan činilac u svijetu. Anglosaksonska posla. Nije se teško prisjetiti koliko je zapad puta probao tu nemoguću misiju i koliko puta je polomio zube. Ova tzv agresija je pošla onog trenutka kad je kolektivni zapad jasno i glasno rekao ne mirnom rješenju i inicirao rat i prolijevanje slavenske krvi. I nemojte nam brainwashing, što bi rekli Kinezi, Marsovci iliti ne znam tko...

CH
chemica
18:00 04.07.2024.

Ne idemo rado u rat?! Ma nemoguće. Malouman sam po prirodi pa ću radije provesti ljeto u rovu nego na plaži, zbog par stotina eura kao ona nesretna ruska sirotinja.