bliži se božić

Započele ovogodišnje vukovarske adventske svečanosti

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Započele ovogodišnje vukovarske adventske svečanosti
03.12.2012.
u 11:35
Prvu svijeću na adventskom vijencu upalio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je tom prilikom poručio kako mu je želja da u sljedećih pet godina Vukovar, po razvijenosti, bude među prvih pet gradova u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

VUKOVAR – Pod sloganom Vukovar – svjetlo baštine, proteklog vikenda započele su ovogodišnje 15. vukovarske adventske svečanosti. Prvu svijeću na adventskom vijencu upalio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je tom prilikom poručio kako mu je želja da u sljedećih pet godina Vukovar po razvijenosti bude među prvih pet gradova u Hrvatskoj. U okviru svečanosti u iduća četiri tjedna održat će se niz glazbenih koncerata i izložbi tematski vezanih za vrijeme adventa. Ovom prilikom posjetitelji su imali prigodu razgledati i izložbu radova učenika vukovarskih osnovnih škola i vrtića na temu kulturna baština Vukovara te filatelističku izložbu sakralnih motiva Hrvatskog filatelističkog društva Vukovar.

>> FOTO Zasvijetlilo božićno drvce na Jelačić placu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.