zatražio je novac

Zaposlenica kioska u Berlinu spriječila pljačku: Suprotstavila se muškarcu pa je pobjegao

Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
Zaposlenica kioska u Berlinu spriječila pljačku: Suprotstavila se muškarcu pa je pobjegao
24.03.2023.
u 18:32
"Divim se neustrašivosti svoje zaposlenice. Naravno da sam ponosan. Mislim, tretira moj kiosk kao svoj dom. Nisam mogao poželjeti boljeg zaposlenika", rekao je Heiko Fischeder-Dreßler
Pogledaj originalni članak

Zaposlenica kioska u Njemačkoj Melanie Schimpke spriječila je pljačku, a poznati su detalji kako je to uspjela. Naime, muškarac je pokušao opljačkati kiosk u Berlinu, u kojem Schimpke radi. Na licu je imao masku, a u ruci pištolj te zatražio novac. Trgovkinja je ostala pribrana, a pljačkaš se brzo dao u bijeg.

"Daj novac, rekao je i uperio pištolj prema meni i kolegici", prisjetila se Schimpke te otkrila da je shvatila da je se ne radi o pravom pištolju kad je vidjela crvenu plastiku u cijevi. Kako je navela, rekla mu je: "O***** sa svojim pištoljem igračkom! Inače ću sad doći s druge strane", prenosi Fenix magazin

Trgovkinja je, kako se vidjelo i na snimci nadzorne kamere, prstom pokazala u smjeru izlaza, a muškarac je tada pobjegao. Mnogi su pohvalili njezinu hrabrost, a ponosan je i njezin poslodavac. 

"Divim se neustrašivosti svoje zaposlenice. Naravno da sam ponosan. Mislim, tretira moj kiosk kao svoj dom. Nisam mogao poželjeti boljeg zaposlenika", rekao je Heiko Fischeder-Dreßler.

Iz policije, ipak, savjetuje stanovnike da se ne dovode u opasnost. "U slučaju sumnje, ne treba riskirati i braniti se, potrebno je zvati pomoć", poručila je policija.

VIDEO Plenković priskočio u pomoć talijanskoj novinarki koja je pala

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.