DRAMA U ZRAČNOJ LUCI

Uzbuna na Plesu: Kraj aviona pronašli misterioznu kutiju, policija objasnila što se u njoj nalazilo

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Uzbuna na Plesu: Kraj aviona pronašli misterioznu kutiju, policija objasnila što se u njoj nalazilo
29.01.2024.
u 18:56
Danas poslijepodne na zagrebačkom aerodromu zavladala je neobična uzbuna zbog sumnjive kutije pronađene pored jednog zrakoplova
Pogledaj originalni članak

Prema Policijskoj upravi zagrebačke, danas oko 14.20 sati je stigla dojava o misterioznoj kutiji pored zrakoplova koji je doputovao iz Beča. Oštećena kutija veličine 50 x 70 centimetara je pobudila sumnju da se radi o potencijalno eksplozivnoj napravi.

Nakon obavljene inspekcije i pregleda na RTG uređaju, potvrdila se bezopasnost kutije te kako ne sadrži eksplozivne tvari. Naime, radi se o kutiji u kojoj su se nalazila dva zračna jastuka za volan automobila, od kojih se jedan i aktivirao bez ikakvih posljedica.

POVEZANI ČLANCI:

MISTERIJ PADA JAT-OVOG ZRAKOPLOVA

Nevjerojatna priča stjuardese Vesne: Preživjela je pad s 10.160 metara bez padobrana i postala svjetska rekorderka

Na današnji dan, prije 52 godine, nad Češkom se srušio JAT-ov zrakoplov DC-9. U nesreći su poginuli svi putnici, no ne i svi članovi posade. U repu zrakoplova, pad s 10.160 metara, čudom je preživjela mlada, stjuardesa Vesna Vulović, koja je zbog toga ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda. No, gotovo četiri desetljeća nakon nesreće, pojavile su se i potpuno drugačije teorije, koje su osporavale čitavu tu priču

VIDEO Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZI
ziva___istina
07:43 31.01.2024.

Zracna luka Pleso? Zar nije fra Franjo Tudjman?

HO
homofobic
21:23 29.01.2024.

Jedan radi! Da provjerimo da li je i drugi ispravan?!

HO
homofobic
21:23 29.01.2024.

... "dva zracna jastuka od kojih se jedan aktivirao bez ikakvih posljedica." Pa posljedice su za vlasnika: pola tereta unisteno! Aktivirani zracni jastuk je dobar jedino za Jakusevac!