oroslavje

Zastrašivao roditelje pucajući iz pištolja

Foto: Anđelko Suhodolčan/24sata
Zastrašivao roditelje pucajući iz pištolja
07.03.2010.
u 15:29
Do svađe je došlo zbog nerješenih imovinskih odnosa oko podjele imovine sa drugim bratom
Pogledaj originalni članak

Zlatko H. (45) iz Oroslavja posvađao se sa svojim roditeljima u obiteljskoj kući u subotu u podnevnim satima. Kako su izvjestili iz PU Krapinsko zagorske roditelji majka N.L. (79) i otac M.L. (82) pobjegli su iz kuće na dvorište, a Zlatko je uzeo pištolj i ispalio nekoliko hitaca u zrak.

U krvi mu je izmjereno 1,44 promila alkohola. Do svađe je došlo zbog nerješenih imovinskih odnosa oko podjele imovine sa drugim bratom. Policija je pronašla Zlatka i pištolj kojeg jej putem odbacio.

 Zadržan je na krim obradi, a protiv njega slijedi kaznena prijava za pokušaj ubojstva ili opće opasnu radnju, ovisi o tome što će pokazati istraga, dali je htio ubiti roditelji ili ili samo zastrašiti.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
16:27 07.03.2010.

Secali te se filma \'\'MARATONCI TRCE POCASNI KRUG\'\', nesto slicno se desavalo i u njemu. \'\'A, koliki je moj dio,-- ovoliki, - ako si lud nisi gluv, slusaj sta pise u testamentu\'\', ... ... Ocu da kazem, hebala vas zemlja, za koju godinu nece nam je trebat nikom od nas, 2 kvadrata ce nam je bit i previse ...