Neopbičan prijedlog

Zastupnica u Skupštini Srbije: Uvedimo alko test za zastupnike

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Zastupnica u Skupštini Srbije: Uvedimo alko test za zastupnike
26.08.2013.
u 15:57
Zastupnica iz redova Srpske napredne stranke rekla je da treba vidjeti tko je zastupnika pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata.
Pogledaj originalni članak

Uz brojne prijedloge zakona i slične uobičajene rasprave članovi Skupštine Republike Srbije imali su danas i raspravu o alkoholu. Na istoj se nije raspravljalo o cijenama ili porezima alkoholnih pića nego o izjavi Jadranke Joksimović, zastupnice iz redova Srpske napredne stranke, koja je rekla da treba vidjeti tko je zastupnika pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata.

– Vrijem je da vidimo tko je pod utjecajem alkohola ili drugih opijata jer se ovako ne može raditi u Skupštini. Nema drugog načina da se odgovori na iracionalnosti i bezobrazluk koji možda i nisu dio pojedine osobe. Ja u to želim vjerovati, rekla je Joksimović. U pokrenutu raspravu uključio se i Borislav Stefanović, predsjednik Kluba zastupnika Demokratske stranke, koji je rekao da su zastupnici došli raspravljaeti o izmjenama Zakona o ministarstvima, a da se umjesto toga priča o doživljaju mladih naprednjaka o njihovim političkim suparnicima i koliko tko može popiti.

– Da sprovedemo taj test nisam siguran da bismo imali kvorum, dao je svoju ocjenu Stefanović.

>> U 10 ujutro ga uhvatili s više od 4 promila, dobio 8 dana pritvora!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.