Općinski sud

Zastupnik Mario Moharić: Apsolutno se ne osjećam krivim!

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Zastupnik Mario Moharić: Apsolutno se ne osjećam krivim!
07.02.2012.
u 13:00
Moharić tvrdi da nije znao da je prije prodaje Porezna uprava trebala procijeniti stan, no procjena je obavljena naknadno i odgovara cijeni po kojoj je općina prodala stan
Pogledaj originalni članak

– Apsolutno se ne osjećam krivim! – kazao je nakon iznošenja optužnog prijedloga saborski zastupnik SDP-a Mario Moharić, kojem je počelo suđenje na Općinskim sudu u Čakovcu. Optužen je da je ispod tržišne cijene i bez procjene Porezne uprave prodao općinski stambeni prostor te da je zaposlenicima u općinskoj upravi nezakonito isplatio uvećane plaće i podijelio stimulacije.

Prodajom stana oštetio je, tvrde u Općinskom državnom odvjetništvu, općinski proračun za oko 216.000 kuna, a plaćama i stimulacijama za dodatnih oko 130.000 kuna. Moharić tvrdi da zbog neiskustva nije znao da je prije prodaje Porezna uprava trebala obaviti procijeniti stan, no procjena je obavljena naknadno i odgovara cijeni po kojoj je općina prodala stan.

– Dakle, općina nije oštećena ni za lipu – kazao je Moharić, koji ni u isplati plaća i stimulacija ne vidi ništa sporno. Nastavak suđenja zakazan je za 6. ožujka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
krka
13:26 07.02.2012.

Slab je to načelnik koji ne poznaje osnovne zakone i postupke, ne samo kod prodaje...Tu je riječ o Hrvatskoj klasiki, po klišeu HNS-a i SDP-a; dečko nije loš, mi stojimo iza njega, on se zaboravil ili zabunil. Kak bu država funkcionirala po zakonu, kad ga ne poštuju oni koji ga poznaju, a ostali se brane da nisu znali. Dakle, tip je jamačno pogodoval nekome i Sud nek odluči o visini kazne. Inače oslobađanje krivice bi moglo biti poticaj i drugima da se u državi smije krasti i muljati jer se isto ne sankcionira.

OB
-obrisani-
15:38 07.02.2012.

\"Kriv si kriv\" Linić te ne brani, ha, ha,ha

OB
-obrisani-
15:39 07.02.2012.

Linić brani samo \"velike ribe\", ha, ha, ha