dovršava hotel

Željko Kerum vratio se na posao nakon tri mjeseca izbivanja

Foto: 'nino strmotic/Vecernji list'
Željko Kerum vratio se na posao nakon tri mjeseca izbivanja
09.11.2012.
u 14:53
Nije točno ni da nisam dolazio, navraćao sam u Banovinu. Nije točno ni da me nije bilo tri mjeseca, kako se govorilo. Ja sam kao i svi ostali iskoristio godišnji odmor kako bih sredio stvari u svojoj firmi, opravdava se Kerum.
Pogledaj originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum nakon tri mjeseca izbivanja vratio se u Banovinu i ponovno puno radno vrijeme provodi na poslu u zgradi gradske uprave, javljaju 24sata. O razlozima višemjesečne samozatajnosti Kerum je progovorio u razgovoru za Radio Split.

– Nije to bila samozatajnost, restrukturirao sam svoju firmu, ali bio sam upoznat sa svim događanjima u gradu. Nije točno ni da nisam dolazio, navraćao sam u Banovinu. Nije točno ni da me nije bilo tri mjeseca, kako se govorilo. Ja sam kao i svi ostali iskoristio godišnji odmor kako bih sredio stvari u svojoj firmi, a napravio sam i najbitniju stvar, osigurao svojim djelatnicima da nastave raditi i da ne ostanu na cesti – rekao je Kerum te dodao kako planira dovršiti hotel Marjan te ga nakon godinu dana rada prodati za 150 milijuna eura jer je to najbolji projekt od Beča do Istanbula i od Bukurešta do Rima.

Navodeći primjer splitskih vrtića, Kerum je istaknuo da je njegova vlast učinila mnogo za grad Split, a komentirao je i smjenu zamjenice Anđelke Visković.

– Anđelka Visković vodila je četiri resora. Sad je tako kako je, uskratio sam joj radne zadatke jer je svojim izjavama nanijela štetu i mojoj stranci i svome poslodavcu – kazao je Kerum.

>>Željko Kerum odustaje: Neću se više kandidirati za gradonačelnika

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

PK
puši kurac
15:06 09.11.2012.

nadam se da je dobio plaću za ta tri mjeseca kad je već "navraćao" na posao!!

Avatar ShuPac
ShuPac
15:07 09.11.2012.

Kerume udaj se za mene!

OB
-obrisani-
15:06 09.11.2012.

kerum je kralj