još jedan slučaj

Zemlja se otvorila i u Zadru: promjer rupe veći od metra

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
rupa,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
rupa,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
rupa,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
rupa,zadar,portal (1)
04.03.2013.
u 09:30
Sve se dogodilo u zadarskom naselju Bokanjac gdje je na dojavu intervenirala policija i ogradila prostor
Pogledaj originalni članak

Nakon slučajeva u Drnišu i prije u Međimurju, prijavljen je još jedan slučaj urušavanja tla. "Da se otvorila zemlja u širini i duljini većoj od metra'' policiji je prijavio u subotu 39-godišnji Zadranin Josip Marasović. Sve se dogodilo u zadarskom naselju Bokanjac u kojem je na dojavu intervenirala policija i ogradila prostor. Koliko je jama duboka, još nije istraženo, no Marasović vjeruje da je duboka možda i pet metara.

– Stalno se šećem ovdje sa psima i nikada te rupe nije bilo tu. Ima puno šetača i netko bi mogao stradati ako se rupa ne sanira. Vjerojatno se tlo urušilo zbog podzemnih voda, a koliko je duboko, pokazuje to što se kamen nakon što ga baciš u rupu uopće ne čuje – rekao nam je Josip Marasović.

>>Urušavanje tla: Sjedio na klupi pa upao u rupu duboku 4,5 metara

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

ME
melanija
09:45 04.03.2013.

izgleda da se hrvatska jako srami sebe kad se i zemlja otvara

PE
Pemac49
09:43 04.03.2013.

Izgleda da ce cijela Hrvatska uskoro u propast Bog nek sacuva nasu lijepu !

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
09:38 04.03.2013.

Propade država.