FATALNA PREVARANTICA

Prevarila već 20 muškaraca? 'Ukrala mi je 150.000 kn, jedan joj je kupio stan u kojem su se nalazili'

Foto: Julian Stratenschulte/DPA
Prevarila već 20 muškaraca? 'Ukrala mi je 150.000 kn, jedan joj je kupio stan u kojem su se nalazili'
06.09.2023.
u 21:24
Protiv nje je, neslužbeno se doznaje, podignuto više prijava, a prijavio ju je i muškarac koji je čak kupio stan u Zagrebu kako bi se mogao nalaziti s njom
Pogledaj originalni članak

Prije nekoliko godina u javnosti je objavljena priča o ženi (45) koja je optužila bjelovarskog poduzetnika za silovanje. Naposljetku je ta presuda bila oslobađajuća, no dotični poduzetnik zajedno je s drugim muškarcima ispričao kako ih je žena prevarila za milijunske iznose.

Priču o njoj prvi objavio je portal Danica.hr koji navodi kako im se u redakciju ovih dana javila osoba s kojom je zavodnica u vezi.

U međuvremenu, kako pišu, podignuto je više kaznenih prijava. - Podnio sam kaznenu prijavu protiv nje zbog sumnje da mi je ukrala čak 150.000 kuna. Sitne krađe iz džepa ili novčanika ne računam - ispričao je još ranije jedan muškarac.

 

POVEZANI ČLANCI:

Što se tiče bjelovarskog poduzetnika, on je na sudu ispričao kako je iz njegovog stana nestala kuverta u kojoj je bilo 24.000 kuna, a uvjeren je kako je novac uzela upravo 45-godišnjakinja. Kad ju je konfrontirao, ona ga je napala, pozvala policiju te ga optužila za silovanje, zbog čega je čovjek bio mjesec dana u pritvoru. Na kraju je presuda bila oslobađajuća jer se njezin iskaz nije poklapao s sa svjedočenjima.

- Postoje i drugi muškarci koje je prevarila kao i njega, ali oni joj i dalje plaćaju da šuti jer su oženjeni. Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao k nama. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče - ispričao je bivši direktor žene, a ona je navodno dosad prevarila najmanje 20 muškaraca. 

>> VIDEO Užas u Zagrebu: Pitbull ugrizao dijete

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

MA
marli
01:04 07.09.2023.

Znači spavaš sa ženom, ona te krade i ne smiješ zucnut jer ćeš ležat tjednima u zatvoru ako te prijavi za silovanje?!?!?!?!

MC
MCA
23:17 06.09.2023.

to je tako kad muskarci misle sa krivom glavom!

Avatar LooneyToney
LooneyToney
22:37 06.09.2023.

Nemate se vi što ni plakati ni smijati, riječ je o kaznenim djelima iznude, ucjene, krađe i prijevare.