Minus pa plus

Zima ili proljeće? Hrvatska u 'minusu', idući tjedan i do 16 C

Foto: PIXSELL
Zima ili proljeće? Hrvatska u 'minusu', idući tjedan i do 16 C
17.03.2013.
u 10:17
Iako smo se ove nedjelje probudili s niskim temperaturama ispod ništice, meteorolozi najvaljuju da ćemo se idući tjedan "grijati" čak i do 16 Celzijevih stupnjeva. Stiže li to konačno proljeće?
Pogledaj originalni članak

Samo pet dana prije početka kalendarskog proljeća, diljem Dalmacije zabilježene su prave zimske vrijednosti temperature zraka, kakvih se ne bi "posramio" ni mjesec siječanj. Nedjeljno je jutro bilo treće najhladnije u dosadašnjem tijeku 2013. godine. U gorskim predjelima i Lici temperature su bile debelo ispod nule.

Daruvar se "probudio" u 6h na -6, u Gospiću je bilo -9, Slavonski Brod je zabilježio -5, Split 0, Zadar 1, Hvar i Korčula te Zagreb -4.

U drugom dijelu dana očekuje se postupan porast naoblake s jugozapada. Malo kiše očekuje se već poslijepodne na riječkome području i ponegdje u Istri, u Gorskome kotaru malo susnježice i snijega. U noći će se kiša proširiti na cijeli Jadran, Gorsku Hrvatsku i Zagoru, a samo u najvišem gorju padat će snijeg.

Idući tjedan možemo se nadati tolijim danima, meteorolozi predviđaju da će temperature preko dana ići i do ugodnih 16 Celzijevih stupnjeva.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.