Zlatko Komadina:

'Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo'

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Zlatko Komadina
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Zlatko Komadina
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Zlatko Komadina, izbori u SDP-u
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Zlatko Komadina, izbori u SDP-u
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Zlatko Komadina
09.05.2016.
u 10:24
– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije – kazao je Komadina.
Pogledaj originalni članak

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina na konferenciji za novinare govorio je o raspuštanju splitskog SDP-a

– Ako se htjelo eliminirati Baldasara iz utrke za gradonačelnika Splita, moglo se samo njega izbaciti iz stranke – rekao je Komadina i kazao da nije trebalo žrtvovati cijeli splitski SDP.  

– Nadam se da smjena Baldasara nije odmazda što je podržao mene, ali tajming sugerira drukčije. Ako je krimen Baldasara što je podržao mene u utrci za predsjednika SDP-a, to nešto govori o karakteru onih koji su donijeli takvu odluku – rekao je Komadina i dodao da se nada da Predsjedništvo SDP-a neće potvrditi odluku o raspuštanju cijele splitske organizacije SDP-a.

Na pitanje očekuje li daljnje smjene u SDP-u, Komadina je rekao da se nada da ih neće biti. – Ali, ljudi su nepredvidivi – zaključio je Komadina.

Komentirao je i moguće osnivanje frakcije ili nove stranke nezadovoljnika iz SDP-a.

– Čuo sam se s Baldasarom. Bio je red da mu izrazim sućut za ovo što se dogodilo. Mnogi govore da će napustiti SDP, neki će se pasivizirati, a neki razmišljaju i o osnivanju nove stranke. Moja preokupacija su lokalni izbori – zaključio je Komadina.

>>Predsjedništvo SDP-a odlučilo raspustiti splitski Gradski odbor. Baldasar: Danas je sveti Duje, bit će vremena za izjave

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

SE
sestrićna
10:32 09.05.2016.

kim milanče polako ali sigurno poprima diktatorske vrline..naravno po uzoru na maršala koji je među 10 najvećih zločinaca u povijesti...

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
10:30 09.05.2016.

Komadina podvio rep... U Partiji mogu biti samo Hrvati koji se srame samih sebe. Nego, zašto se ne raspuste kolektivno u cijeloj Hrvatskoj, da se riješimo njihove "antifašističke" borbe za stanove u centrima gradova, za uhljebljivanje u državnim institucijama i za pohlepno trpanje javnog novca u privatne džepove (pod idejom "kultura").

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:31 09.05.2016.

Druže Komadina, kaže se SUĆUT, a ne saučešće.